career logo round

Психолог

Консултативен център гр. Перник работи в сферата деца и семейства в риск и е част от социалното пространство на страната от 2008 г. Оттогава до днес, ежегодно около 430 деца и семейства, в критичен за тях житейски период, се доверяват на специалистите ни, за да получат подкрепа и шанса да продължат да градят заедно своята семейна история.

Професионалните усилия и стойностна социална работа в Консултативния център ни дава възможност да достигнем до широк кръг потребители. Предстои да попълним екипа с още един психолог.

Ако искате да инвестирате своята психологическа експертиза в социална кауза, свързана с деца и семейства в риск, ако искате резултатите от професионалните Ви усилия да бъдат с фокусирани към разгръщане потенциала на всяко дете и възможността то да расте в спокойна и любяща семейната среда, то това съобщение може да даде решение на търсенето Ви.

Ние очакваме кандидати с опит, подходяща квалификация и знания в сферата на психологическото консултиране, диагностика и терапевтична работа. Умения за работа с недоброволни клиенти в контекста на социалната услуга.

Основните Ви ангажименти ще бъдат свързани с професионална психологическа подкрепа и консултации, като част от дейността на КЦ Перник в работата с деца и семейства.

От Вас ще се очаква да:

осъществявате диагностична дейност; предоставяте психологическо консултиране; организирате и водите групова работа с деца и семейства, потребители на услуги в Консултативния център; работите като водещ на случай; изготвяте психологическа оценка по насочените от социалните работници случаи; участвате в планирането на социалните услуги и дейности в центъра; при необходимост извършва психологическа оценка извън територията на Центъра.

Уменията и качествата, които очакваме кандидатите да притежават са:

умения за общуване и поставяне на граници; професионален подход към различията; генериране на идеи и решения при преодоляване на трудности с деца и родители работа с маргинализирани групи и деца с различен етнически произход работа в екип инициативност, дисциплинираност, организираност компютърна грамотност /Microsoft office, Microsoft teams

Работата е интересна, динамична и дава възможност за професионално развитие. Като нов член на екипа ще започнете с въвеждане в спецификата на работа в нашата организация и ще се запознаете с конкретните изисквания към позицията.

Сдружението осигурява ежемесечни супервизии и минимум един път в годината обучение по теми, съобразени с професионалните потребности на сътрудниците, като например: Травма ориентирана грижа, Защитно поведение, Управление на конфликти, Защита от насилие и др.

Ще имате пълната подкрепа на ръководството и екипа. Ще можете да разчитате и на многогодишния опит на международна неправителствена организация с традиции и доказани успехи в социалната работа с деца и семейства.

Организацията оценява, стимулира и подкрепя всеки сътрудник в стремежа му да се развива и израства професионално.

Работното място е в гр. Перник, ул. “Брезник“ №1, ет.1, ап.2

Ако тази информация е привлякла вниманието Ви, можете да подадете документи (мотивационно писмо и автобиография) за кандидатстване на е-мейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Позициите са отворени за служители на Сдружението и за кандидати извън организацията.

Срок за кандидатстване до 15 април 2024 г.

Кандидатствай:https://sosbg.org/psiholog/

Ще се свържем само с одобрените кандидати.

Конфиденциалността на всички кандидатури е гарантирана по смисъла на ЗЗЛД.