career logo round

Безплатен курс по дизайн - Design Basics
Вторник, 17.09.24 - Четвъртък, 10.10.24
Ако светът на дизайна и визуализациите ти е интересен, ако имаш набито око за детайлите и си кретивна личност, този курс може да ти е интересен.

Курсът Design Basics е напълно безплатен и ще ти помогне да придобиеш основни знания в сферата на дизайна и креативните визуализации. Водени от експерти в сферата, лекциите в курса дават голяма стойност, както и издават тайни „от кухнята“. Участниците ще могат да се докоснат до магията на дизайна, пречупена през призмата на едни от най–добрите професионалисти у нас.

Какво ще науча?

Курсът Design Basics покрива композиция, цветознание, шрифтове, работа с решетки, графични символи и светлина. Примерите са както с растерни, така и с векторни изображения. Ще се разгледат графичният дизайн в почти всякаква онлайн и офлайн среда. След този 4-седмичен курс ще придобиеш фундаментални познания в света на дизайна и ще имаш ясна представа на какво трябва да наблегнеш, за да постигнеш своите креативни цели.

За кого е подходящ курсът?

Курсът е за изцяло начинаещи, без опит в сферата, които искат да получат конкретни практически насоки, които след това да приложат веднага.

Как и къде ще се провеждат занятията?
Можеш да се обучаваш онлайн в реално време. Веднага след всяко занятие получаваш и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Ще имаш възможност да получиш държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можеш да разгледаш в страницата.
Научи повече: