career logo round

Безплатен курс по дигитален маркетинг - Marketing Basics
Понеделник, 16.09.24 - Сряда, 09.10.24
Искаш ли да се преквалифицираш в сфера, която е търсена, динамична и можеш да работиш отвсякъде по света?

Включи се в безплатния курс “Marketing Basics” и разбери дали това е за теб!

Курсът Marketing Basics е напълно безплатен и ще ти помогне да придобиеш основни знания в сферата на дигиталния маркетинг. Лекциите в курса дават голяма стойност и в рамките на само 4 седмици ще те докоснат до света на маркетинга.

Какво ще науча?

Всяко занятие от курса представя отделен елемент от маркетинга, от концепциите и подходите, които са успешни в ерата на дигиталния маркетинг. Занятията са насочени към усвояване на нови знания, така и към конкретни практически и приложими стъпки и релевантни примери за подход и резултати. Всяко занятие ясно посочва връзката с останалите и надгражда съответната концепция, за да може последната лекция да представи създаването на интегриран маркетинг план.

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат известен опит в областта на маркетинга и владеят английски език на начално ниво.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можеш да се обучаваш онлайн в реално време. Веднага след всяко занятие получаваш и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Ще имаш възможност да получиш държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можеш да разгледаш в страницата.
Научи повече: