career logo round

Консултант продажби Стокови кредити, гр. Благоевград
Търсиш най-доброто място за работа, където споделените идеи имат значение и ще се чувстваш важна част от екипа...

Точно това ще откриеш при нас – уникални възможности за развитие на уменията, придобиване на ключов опит, страхотен пакет от придобивки и най-вече стабилна подкрепа по пътя към успеха.

Всичко, което трябва да знаеш за:
Твоите дейности:

Ще си част от млад и пъстър екип;
Ще придобиваш много нови знания и умения за продажбите и обслужването на клиенти;
Ще консултираш клиентите как да финансират своята покупка със стоков кредит от пълната гама продукти на Уникредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД, грижейки се за тяхната висока удовлетвореност;
Ще участваш проактивно в привличането на нови клиенти;
Ще подпомагаш екипа в постигането на търговските цели.

Твоят профил:

Енергичен, обичаш динамиката и да гониш резултати;
Общуващ с лекота с различни хора;
Амбициозен и имаш желание за кариерно развитие в голяма международна компания;
Студент, наскоро завършил образованието си или вече имаш опит в областта на продажбите и обслужването на клиенти;


Придобивки:
Коледен бонус
Бонуси за постигнати резултати
Ваучери за храна
Кредити при преференциални условия
Гъвкаво работно време / работа на график
Допълнително здравно осигуряване и застраховка живот
MultiSport карти и обновени фитнес зали в централата ни
Програма „Препоръчай приятел"
20 дни платен отпуск
Платен почивен ден и подарък за рожден ден
Платен почивен ден за доброволчество
Почивни станции

УниКредит е паневропейска търговска банка и предлага уникални услуги в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Нашата цел е да предоставяме възможности за развитие на общностите, осигурявайки най-доброто в сектора, като отключваме потенциала не само на нашите клиенти, но и на всички хора в Европа. Обслужваме повече от 15 милиона клиенти в целия свят. Те са в основата на всичко, което правим във всяка една страна, в която оперираме. Дигитализацията и ангажираността ни към екологичните, социалните и управленските фактори са ключовите принципи на бизнеса ни. Те ни помагат да предоставяме отлично обслужване и да създаваме устойчиво бъдеще за нашите клиенти, общности и хора.

УниКредит е работодател, който предоставя равни възможности. Заедно създаваме работно място, което приветства разнообразното мислене и приобщаващото поведение.
Като уважаваме всяко мнение и „разнообразието на гледните точки“ независимо от половата идентичност, възраст, раса, етнос, сексуална ориентация, способности, културна среда, ние осигуряваме устойчив растеж и нови бизнес възможности, силен стимул за иновация и креативност, както и цялостно подобряване на работната среда с положително въздействие върху производителността, благоденствието и ангажираността на нашите хора.

Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхраняване ще се извършва в пълно съответствие със Закона за защита на личните данни. УниКредит Булбанк АД в качеството си на администратор, гарантира пълна защита.