Logo Career 2

Състезанието по маркетинг

Мисията на @-GORA е да помогне на възможно най-много младежи в тяхното кариерно развитие. През 2024г. ще предоставим редица възможности
на студенти да се запознаят с безброй компании, както и да се включат в техните проекти и състезания.
Първото състезание в платформата е на @-GORA на тема: „Първи професионални стъпки в маркетинга". В него може да участват младежи на възраст 18-29г., които искат да се занимават с маркетинг. Целта е, всеки участник да има свобода да демонстира креативност и маркетинг умения в създаването на видео съдържание за социалните медии, което да насърчава и вдъхновява младите хора в тяхното кариерно развитие.
Победителят в състезанието ще има възможност да се присъедини към екипа на @-GORA с платен стаж в маркетинг екипа ни през октомври и ноември 2024г.
Как да се включите?

Marketing


1. Създайте ангажиращи видеа през личните си профили в instagram, tik-tok или youtube на тема „Първи професионални стъпки.” Може да са смешни, провокативни, забавни, образователни … всеки участник решава,
всеки е маркетинг мениджър!
2. Нека всяко видео да има таг #@-GORA, така че всичко да е максимално прозрачно за всички участници и за нас.
3. До 30.05. 2024 г. качете в платформата на @-GORA - линк и screenshot с резултата на 3-те най-добре представящи се видеа (достигане, реакции, последователи и коментари) - през бутона APPLY на състезанието.
4. На 07.06. 2024 г.  ще споделим 5-те най-добри видеа (с най-много коментари, с най-много реакции, с най-много време за гледане, с най-много достигане, което най-много ни е харесало) и ще поканим авторите им на интервю.
5. На 07.06.2024 г.  ще представим новия ни маркетинг стажант или стажанти, ако наистина ни впечатлите."