nadpissivt

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 10.04.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 19 места

Програма за летни студентски стажове в държавната администрация

Стартира лятната кампания за студентски стажове в държавната администрация за 2018 г. Обявени са 1145 свободни стажантски позиции в 43 професионални направления.
Кандидатстването, първоначалният подбор и класирането на кандидатите се извършват изцяло онлайн на

Стажантска програма 2018 „Приеми предизвикателството на Актавис“

Ако имате интерес и желание да придобиете опит в чудесен екип и високо технологична бизнес среда - стажантската програма на Актавис е точно за вас. Станете част от програмата за набиране на млади таланти на една от най-големите мултинационални компании в света.

AIESEC
(същност на организацията и видове обмен)

AIESEC е световна неправителствена организация, ръководена от млади хора, разпространена в 126 страни. Стреми се да постигне мир и оползотворяване на човешкия потенциал като развива лидерски качества в младите, учейки ги чрез практика в предизвикателна среда. Заедно с партньорски организации, AIESEC развива мрежа от междукултурни обмени под формата на

Актавис набира кандидати за работа в завода в Дупница


Качество: Лаборанти и Старши лаборанти; Химици и Старши химици
Производство: Оператори и Старши оператори
Заводът предлага:

Учител по английски език
Хелен Дорон Благоевград е школа по английски език за ранно езиково обучение, част от глобалната образователна група Helen Doron Educational Group. Методът "Хелен Дорон" е световен лидер в ранното езиково обучение, предоставяйки уникален подход и иновативни образователни материали за деца между 3 месеца и 19 години.

Събития и конкурси
Дружеството за Обединените нации в България организира конкурс за избор на бъдещите младежки делегати на страната ни към ООН. Подробности за критериите за кандидатстване, селекционните етапи, както и формуляр за кандидатстване може да намерите на страницата на конкурса. Крайният срок за подаване на документите е 11 април 2018 г.