nadpissivt

Посетете безплатно проекта Webit.X

Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) съвместно със Съвета на ректорите откриват процедура по предоставяне на 5000 ваучера за студенти на възраст между 16 и 23 години, които ще имат възможност да посетят безплатно проекта Webit.X.
Събитието ще се проведе на

Стипендия за магристратура в чужбина

Хвърли се в приключението - спечели стипендия от 10 000 лв за магистратура в чужбина

Ако планираш да продължиш образованието си в чужбина, до 8 юни имаш шанс да кандидатстваш за 3 стипендии по 10 000 лв, които ще подкрепят магистърската ти степен в чуждестранен университет.

“Иди, учи и се върни” подкрепя бъдещи магистри за всякакви специалности и университети. Всеки може да кандидатсва и сам решава кои разходи да покрие със стипендията. Важно условие, за да бъдеш избран е желанието ти да се върнеш в България след завършването си.

Първата стъпка е лесна! Попълни анкетата и виж на сайта кои са документите, които трябва да изпратиш.

Започни приключението

Стажантска инициатива „Оставаме в България“

Започна четвъртото издание на най-голямата стажантска инициатива „Оставаме в България“ • Конкурс за есе на тема „Моят успешен стаж в България“ ще изпрати двама стажанти на еднодневно посещение в Европейския парламент • Близо 10 000 младежи са стажували в компании – членки на Съвета от началото на инициативата до момента

Стажове, стипендии, конкурси (21 - 27 май)
Стаж
"Капитал" набира студенти за лятната си стажантска програма.Избраните кандидати ще преминат вътрешно обучение и ще станат част от медията. Изискванията са кандидатите да са студенти с икономическа специалност, да владеят английски език и да могат да работят добре с Excel. Участниците ще имат възможността да получат практически опит в журналистическа среда и възможност за постоянна работа в "Капитал" след стажа. Желаещите трябва да изпратят CV и мотивационно писмо до 31 май на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Повече информация може да намерите на Karieri.bg.

Лятната академия
Активно Българско Общество търси 1 човек за лятно училище в Гент Белгия от 10-ти до 21-ри Септември ето и линк за повече информация: http://www.bluegrowth.ugent.be/summerschool/

Стажове, стипендии, конкурси (28 май - 3 юни)
Стаж
Фондация "Reach for Change България" търси стажант "Комуникации и програми". Стажантът ще бъде въвлечен в ежедневната работа на организацията и ще получи практически опит чрез различни задачи, свързани със създаването на съдържание и поддържане на контакт със социалните предприемачи, с които работи фондацията. Стажантът ще съдейства при планирането и организирането на събития, създаването на комуникационни планове, поддържането и разработването на профили в социалните мрежи, изработката на материали и бюлетини.

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 28.05.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 9 места