nadpissivt

YOUThub търси стажанти


Младежката платформа YOUThub търси стажанти за неплатен стаж от септември до януари. Стажантската програма е дистанционна и стажантите ще бъдат ангажирани от 1 до 4 ч. на ден. Те ще отговарят за поддръжката на онлайн сайта на организацията. Кандидатите трябва да умеят да работят в екип, да имат изразен интерес към младежките политики и желание да натрупат опит в неправителствения сектор.

Прием ОКС "Магистър"

Югозападният университет "Неофит Рилски" обявява прием на документи за обучение по магистърски програми за учебната 2017/2018 година.

Срок за прием на документи: 01.09.2017 г. до 29.09.2017 г. Заявления се подават при секретарите на съответните факултети.

Условия за кандидатстване:

Кандидатите да имат завършена

Конкурс за приемане на редовни и задочни докторанти

Югозападният университет "Неофит Рилски" - Благоевград в съответствие с решение на Министерския съвет № 236 от 27.04. 2017 г. обявява конкурс за приемане на редовни и задочни докторанти по държавна поръчка за учебната 2017/201 8 г. (Приложение № 1). Обявата е обнародвана в "Държавен вестник" брой 62 от 01.08.2017 година.

В срок от два месеца от обнародването в "Държавен вестник" кандидатите подават следните документи:

Две стажантски позиции от БДФ

Българският дарителски форум предлага две стажантски позиции за студенти. Продължителността му може да бъде от 1 до 3 месеца. Стажът е неплатен. За да кандидатствате е нужно, да изпратите мотивационно писмо и автобиография на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок е 20 декември.

Oбявиxа cвободни poботни позиции в детcки гpадини в Благоeвгpад

Oбщо пет cвободни pаботни позиции cа обявени за yчители и помощник-възпитатели в детcки гpадини на теpитоpията на община Благоeвгpад. Позициите са публикувани на сайта на Регионално управление на образованието. Свободните работни места се обявяват поетапно, в зависимост от заявените нужди в съответните заведения.

Към момента документи могат да бъдат подавани

Младежка предприемаческа борса

Фондация "Каузи" организира обучението "Младежка предприемаческа борса". То е подходящо за млади, предприемчиви хора, които искат да реализират своя бизнес или социална идея. Крайният срок за записване е 11 септември. Повече информация за кандидатстването може да откриете тук.