nadpissivt

Дирекция „Регионална служба по заетостта” – гр. Благоевград

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 08.10.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 10 места
1 Счетоводител Висше образование

 

 

zaednovchas

Мисията на „Заедно в час“ е да предостави равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от неговия произход и социално-икономическия статус на семейството му.

За да я постигнем, ние търсим най-мотивираните, способни и социално ангажирани хора с цел да преподават за период от две години в български училища, в които голяма част от децата произлизат от среда с нисък социално-икономически статус и имат нужда от допълнителна мотивация и целенасочена подкрепа.

Имате възможност да станете един от над 400-те човека, които работят заедно за постигането на промяна в българското общество, чрез предоставянето на качествено образование и заедно с това да развиват своите професионални и личностни качества, подготвяйки се да бъдат успешни лидери в българската образователна система и общество.

Ние предлагаме / Вие получавате:

Изграждане на ефективно онлайн присъствие


Каним ви на безплатен семинар „Изграждане на ефективно онлайн присъствие“, който ще се проведе на 09.10.2018 г. (вторник) от 12.30 часа, УК 8 Стопански факултет, зала 312. Целта на лекцията е да повиши знанията в областта на дигиталния маркетинг на бъдещите и настоящи предприемачи в България.
Срещата се организира от Google и SoftUni Digital, с подкрепата на Центъра за кариерно развитие към Югозападния университет „Неофит Рилски“. Инициативата е част от проекта на Google „Дигитален гараж“. Обучението е фокусирано върху възможностите, които дигиталният свят предоставя.
По време на семинара ще се разгледат следните теми: - Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие - 5 стъпки за ефективно онлайн присъствие:
* Потребителска пътека
* Най-добри практики за създаване на уебсайт
* Онлайн реклама
* Уеб Анализ
* Социални медии
Регистрация за участие в семинара можете да направите тук

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 25.09.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 15 места
1 Вокален педагог Висше образование, музика
1 Мениджър екип Висше образование

Zaedno v chas obyava

ПРОГРАМА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА“
От 1 октомври е открита процедура по кандидатстване и прием на документи по програма „Старт на кариерата“. Документите се подават в Регионалните дирекции „Бюро по труда“ в цялата страна.
Критерии за подбор на кандидати по Програма „Старт на кариерата” за заетост през 2019 г:

Конкурс за студентска мобилност с цел обучение или практика по програмата „Еразъм+“ за академичната 2018/2019 г.
Югозападният университет "Неофит Рилски" обявява конкурс за студентска и докторантска мобилност с цел обучение и практика по програма "Еразъм+" за учебната 2018/2019 г. в чуждестранни университети.

Пълният списък с чуждестранните университети, част от партньорската ни мрежа, е наличен ТУК.

Срокът за кандидатстване е 25 септември - 15 октомври (вкл.) 2018 г. Студентите и докторантите подават заявление за участие, адресирано до Декана на съответния факултет.

Събеседванията с кандидатите