nadpissivt

Стаж в държавната администрация 2020

На Портала за студентски стажове са обявени стажантските позиции, част от централизираната кампания за летните студентски стажове през 2020 г. Крайният срок за кандидатстване е 3 май 2020 г.

GS

GRADUATE SURVEY 2020

Стартира международното независимо проучване Graduate Survey за 2020 г., което измерва предпочитанията на студентите за качествата, които трябва да притежава според тях Предпочитаният работодател.

Отдели 5 минути, за да подобриш работната среда в България!
Попълни кратката анкета и ни кажи къде искаш да работиш и защо!
Ползите от твоята обратна връзка - ще помогне за подобряването на работната среда в България, без значение дали отзивът ти е положителен или отрицателен.

Включи се и ти!
Попълни анкетата тук: http://graduatesurvey.eu/

Млади професионалисти влизат в компании, без да излизат от дома си
Кариерен формат среща виртуално и дистанционно водещи фирми и квалифицирани кандидати през април


На 13 и 14 април ще се проведе за пръв път новият онлайн формат за кариерно ориентиране - Кариерно Сафари, създаден от сдружение "Тук-Там". Целта е да изгради качествена връзка между модерно мислещи компании и студенти и млади професионалисти с международен опит или образование, които търсят кариерно развитие обратно в България.

Младите кандидати ще следват 5 виртуални кариерни пътеки:

Creer safari

Кариерно Сафари

Кариерно Сафари във виртуална среда? Защо не! Радваме се да споделим, че въпреки предизвикателната за всички ситуация, Тук-Там няма да отложат Кариерно Сафари. Вместо това, то ще се случи онлайн! Това го прави още по-достъпно за студентите. Ако сте учили поне един семестър в чужбина по програма "Еразъм", регистрирайте се на Кариерно Сафари и участвайте от дома си.

НАЦИОНАЛНИ ДНИ НА КАРИЕРАТА“2020
СТАВАТ ВИРТУАЛНИ

Най-голямото кариерно изложение ще се проведе безопасно онлайн️!

На 24, 25 и 26 март всеки търсещ нова работа или стаж може да участва във виртуална среща с желан от него работодател рамките на иновативно виртуално събитие.

19-ото издание на

Стажове, стипендии, конкурси (23 - 29 март)

В рубриката "Стажове, стипендии, конкурси" на Karieri.bg са представени най-актуалните предложения за безплатни обучения, събития, стажове, конкурси и стипендии, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си, да обогатите опита си и да бъдете по-успешни в работата си. Повече

„Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020 вече са безопасно онлайн!


Виж компаниите! Създай контакти! Намери работа!
Пътят към мечтаната работа минава през най-големия кариерен форум в страната, който от формат с традиционни събития в седем български академични града, ще се пренесе безопасно онлайн и без нужда от физическо посещение.
Кога – 24, 25 и 26 март от 11:00 ч. - 17:00 ч.
Къде – онлайн на national.careerdays.bg
Участието в събитието е лесно, достъпно и изисква само интернет връзка, устройство и бърза регистрация. Виртуалният форум се провежда в сътрудничество с водещите в технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen от САЩ.