nadpissivt

Oбявиxа cвободни poботни позиции в детcки гpадини в Благоeвгpад

Oбщо пет cвободни pаботни позиции cа обявени за yчители и помощник-възпитатели в детcки гpадини на теpитоpията на община Благоeвгpад. Позициите са публикувани на сайта на Регионално управление на образованието. Свободните работни места се обявяват поетапно, в зависимост от заявените нужди в съответните заведения.

Към момента документи могат да бъдат подавани

Две стажантски позиции от БДФ

Българският дарителски форум предлага две стажантски позиции за студенти. Продължителността му може да бъде от 1 до 3 месеца. Стажът е неплатен. За да кандидатствате е нужно, да изпратите мотивационно писмо и автобиография на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок е 20 декември.

Kариерен форум

На 5 септември ще се проведе 10-тото издание на кариерния форум за българи с опит и образование в чужбина „Кариера в България“. Защо не?". Събитието се организира от фондация "Идентичност за България" и сдружение "Тук-Там", а "Кариери" е медиен партньор. Очаква се в рамките на форума над 100 работодатели да представят своите свободни позиции за работа и стаж. В конферентната му част, която ще се излъчва и онлайн на Karieri.bg, ще участват утвърдени професионалисти в различни сфери.

Национална млaдежка академия

Националният младежки форум организира Национална млaдежка академия. Тя е отворена за хора на възраст между 15 и 29 г., активно работещи с младежи или с младежки организации. Академията е разделена на три последователни нива, в рамките на които участниците развиват и придобиват конкретни

Младежка предприемаческа борса

Фондация "Каузи" организира обучението "Младежка предприемаческа борса". То е подходящо за млади, предприемчиви хора, които искат да реализират своя бизнес или социална идея. Крайният срок за записване е 11 септември. Повече информация за кандидатстването може да откриете тук.

Пет стипендии за млади специалисти

MDV - Капитал Business School осигурява пет стипендии в обучителната програма за млади специалисти в областта на финансите и счетоводството School of Finance and Accounting for Young Professionals. Конкурсът е отворен за студенти от бизнес направления и финансово-счетоводни специалности, които са 3-ти или 4-ти курс бакалавър, магистри,

Конкурс за проекти

Фондация "Пловдив 2019", в партньорство с Френски институт България, обявява конкурс за проекти с фокус френската култура, които да бъдат реализирани в квартал "Капана" в периода ноември 2017 г.-май 2018 г. Търсят се идеи, свързани с артистични намеси в публичното пространство, които включват инсталации, скулптури, функционален и декоративен дизайн в градска среда.