nadpissivt

Mobility for youth workers, Carreer counselling", Valaská-Piesok, Slovakia, 23 - 30.09.2017
Dates: 23.9. - 30.9. 2017 (8 working days)
Place: Strojárenská 10, Valaská-Piesok, Slovakia
Participants: 30 youth workers, social workers, volunteers (5 people from Bulgaria)

Description
Training will develop skills of people working in/with our NGOs in job counseling and career guidance. They will learn how to transmit and teach the relevant information for their beneficiaries (youngsters, clients, people in community) better – how/where to search for job

Търсят се учители

53 свободни работни места са обявени в учебни заведения в Благоевградска област. В НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев са обявени 7 работни места: учител по български език и литература, 2 места за учител по английски език; учител по биология и здравно образование; учител по музика и 2 места за учители в направление „Туризъм“. В ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев се търсят двама учители по информационни технологии, учител по английски език, двама учители по история и цивилизации, учител по физическо възпитание и спорт.В спортното училище в Сандански са обявени 6 свободни позиции: учител по музика; учител по биология и здравно образование; учител по изобразително изкуство; учител по психология и логика; учител по етика и право; учител по философия.

"Кариера в България. Защо не?"


На 5 септември ще се проведе 10-тото издание на кариерния форум за българи с опит и образование в чужбина "Кариера в България. Защо не?". Събитието се организира от фондация "Идентичност за България" и сдружение "Тук-Там", а "Кариери" е медиен партньор. Очаква се в рамките на форума над 100 работодатели да представят своите свободни позиции за работа и стаж. В конферентната му част, която ще се излъчва и онлайн на Karieri.bg, ще участват утвърдени професионалисти в различни сфери. Te ще разкажат повече за личния си път към успеха, ще дадат кариерни съвети и ще споделят своята гледна точка за смисъла да правиш кариера в България.

5 стипендии за млади специалисти

MDV - Капитал Business School осигурява пет стипендии в обучителната програма за млади специалисти в областта на финансите и счетоводството School of Finance and Accounting for Young Professionals Конкурсът е отворен за студенти от бизнес направления и финансово-счетоводни специалности, които са 3-ти или 4-ти курс бакалавър, магистри,

#СТАЖ

В Champions Factory си търсим някой млад ентусиаст, който иска да бъде на едномесечен стаж в София, стартиращ ASAP.
Работата е свързана с Европейски проекти в сферата на младежта и спорта, като ще обхваща:
- обработка на текстове
- административна работа
- работа по уеб-сайт
- работа в социални медии и много други.

Човекът трябва да:
- работи на всички Microsoft office програми без проблем
- владее Български и Английски език перфектно говоримо и писмено

Семинар на тема "Видео представянето – най-лесният път до съзнанието на клиента"

Дамският клуб "Бизнес на високи токчета" организира семинар на тема "Видео представянето – най-лесният път до съзнанието на клиента". На него ще се акцентира върху поведението пред камера и с какво видеото ще спомогне продажбата и откриването на нови клиенти. Лектор ще бъде Роси Георгиева, която е Facebook маркетинг специалист, консултант и обучител. Семинарът ще се проведе на 30 август от 18:30 ч. в "Бодега" (ул. Цар Асен 6).

Фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива"

Благотворителната фондация Bcause е организатор на фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива". Целта му е да покаже дарители, доброволци, действия на активни граждани, донасящи смислена промяна в живота ни. Конкурсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Ще бъдат отличени 4 фотографии - 3 от тях ще бъдат избрани от журито, а последната от публиката. Наградите са: