nadpissivt

Семинар „Изграждане на ефективно онлайн присъствие“

Искате да имате ефективно онлайн присъствие, но не знаете как да го постигнете

Заповядайте на безплатния семинар на тема „Изграждане на ефективно онлайн присъствие“, организиран от Google и SoftUni Digital, на 17 октомври 2018 г. (сряда) от 10:30 ч. в зала 114 на Учебен корпус № 1.

Какво ще научите ?

Дирекция „Регионална служба по заетостта” – гр. Благоевград

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 08.10.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 10 места
1 Счетоводител Висше образование

Zaedno v chas obyava

ПРОГРАМА „СТАРТ НА КАРИЕРАТА“
От 1 октомври е открита процедура по кандидатстване и прием на документи по програма „Старт на кариерата“. Документите се подават в Регионалните дирекции „Бюро по труда“ в цялата страна.
Критерии за подбор на кандидати по Програма „Старт на кариерата” за заетост през 2019 г:

 

 

zaednovchas

Мисията на „Заедно в час“ е да предостави равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от неговия произход и социално-икономическия статус на семейството му.

За да я постигнем, ние търсим най-мотивираните, способни и социално ангажирани хора с цел да преподават за период от две години в български училища, в които голяма част от децата произлизат от среда с нисък социално-икономически статус и имат нужда от допълнителна мотивация и целенасочена подкрепа.

Имате възможност да станете един от над 400-те човека, които работят заедно за постигането на промяна в българското общество, чрез предоставянето на качествено образование и заедно с това да развиват своите професионални и личностни качества, подготвяйки се да бъдат успешни лидери в българската образователна система и общество.

Ние предлагаме / Вие получавате:

Изграждане на ефективно онлайн присъствие


Каним ви на безплатен семинар „Изграждане на ефективно онлайн присъствие“, който ще се проведе на 09.10.2018 г. (вторник) от 12.30 часа, УК 8 Стопански факултет, зала 312. Целта на лекцията е да повиши знанията в областта на дигиталния маркетинг на бъдещите и настоящи предприемачи в България.
Срещата се организира от Google и SoftUni Digital, с подкрепата на Центъра за кариерно развитие към Югозападния университет „Неофит Рилски“. Инициативата е част от проекта на Google „Дигитален гараж“. Обучението е фокусирано върху възможностите, които дигиталният свят предоставя.
По време на семинара ще се разгледат следните теми: - Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие - 5 стъпки за ефективно онлайн присъствие:
* Потребителска пътека
* Най-добри практики за създаване на уебсайт
* Онлайн реклама
* Уеб Анализ
* Социални медии
Регистрация за участие в семинара можете да направите тук

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 25.09.2018 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 15 места
1 Вокален педагог Висше образование, музика
1 Мениджър екип Висше образование