nadpissivt

Конкурси

Български център за нестопанско право организира Конкурс за социално ангажирано изкуство "Граждански будилник". Повече информация за конкурса може да намерите тук.

Конкурси

Българската асоциация на комуникационните агенции организира конкурс за забавно и позитивно видео на тема: "Как се прави Европейска столица на културата?". Целта на конкурса е по забавен и запомнящ се начин, да се постави акцент върху инициативата "Пловдив – Европейска столица на културата 2019". Видеото може да имитира кулинарно шоу, спортно предаване, прогноза за времето, научно-популярно предаване, детско предаване и др., да бъде създадена песен, изцяло по преценка на авторите. Насокa за личности, които могат да бъдат интервюирани: главен готвач (каква е рецептата за Европейска столица на културата), спортисти, музиканти, журналисти, синоптици (представяне под формата на прогноза за времето), танцьори, хора от научната сфера, писател/поет/драматург, модни дизайнери (модно предаване), деца от 3 до 5 години и т.н. Могат да участват екипи от по двама души, като всеки екип може да участва с повече от един рекламен клип. Допускат се и студенти. Представените видео материали трябва да са авторски. Наградите включват уикенд в Пловдив с хотелско настаняване и билети за фестивали, а екипът-победител получава две акредитации с пълен достъп до фестивалната и лекционната програма на XX Фестивал на българската асоциация на комуникационните аганции – ФАРА 2019 от 6 до 8 юни 2019 година в Дом на културата "Борис Христов" в град Пловдив. Видеото, което спечели първа награда, ще бъде комуникирано заедно с творческия екип, който го е създал, в социалните медии на "Пловдив – Европейска столица на културата 2019". За да кандидатствате, изпратете видео материалът, придружен с подписана от участника декларация за авторство на произведението на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Необходимо е също така са изпратите оригинала на декларацията до офиса на Българската асоциация на комуникационните агенции. Крайният срок е 20 май. Повече информация може да видите тук.

ЕКСПЕРТ В ОБЛАСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОПЕРАТИВНИЯ РИСК

BNB

Ден на отворени врати

Ramada

Стажове, стипендии, конкурси (13 – 19 май)
Стажове

Банката ОББ организира стажантска програма. Целта е рано да се идентифицират талантливите бъдещи професионалисти, а организацията да подпомогне тяхното кариерно развитие. Програмата е насочена към студенти, желаещи да приложат наученото на практика и с висока мотивация за професионална реализация в банковата сфера. Възможностите, които предлага стажът, са активни целогодишно и могат да бъдат разгледани на сайта на ОББ. В зависимост от срока на партньорството и конкретната позиция, програмата бива платена или неплатена. Работното време се определя от гъвкав график, при изготвянето на който от банката се съобразяват с индивидуалната нужда и възможност на всеки стажант. По време на стажа е осигурен ментор, който подпомага дейността на младия професионалист и следи прогреса му. При успешно завършване на стажа бива предоставен сертификат, както и възможност за дългосрочно развитие в рамките на организацията. В случай че намирате възможността за стаж в една от водещите финансови институции в страната за интересна, можете да изпратите своя автобиография на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. След това представител на Дирекция "Управление на човешките ресурси" ще се свърже с Вас и ще Ви помогне да идентифицирате посоката на своите интереси, така че да попаднете в звеното, чиято дейност да бъде най-близо до желаното от Вас поле за професионално развитие. Повече информация за стажантската програма може да намерите тук.

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 13.05.2019 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Гоце Делчев
Тел. за връзка 0751 / 61261
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 7 места

1 Учител по Физика Висше образование
1 Учител по Изобразително изкуство Висше образование
4 Медицински сестри Висше образование
1 Учител в ДГ Висше образование

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 07.05.2019 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Гоце Делчев
Тел. за връзка 0751 / 61261
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 3 места

1 Учител физика Висше образование
1 Учител изобразително изкуство Висше образование
1 Медицинска сестра Висше образование