nadpissivt

ПРЕЗ ЛЯТОТО: Младежи ще могат да пътуват безплатно за месец из ЕС
Пътуванията ще се плащат от бюджета на Европейския съюз
Европейската комисия съобщи, че това лято 15 000 младежи,

Стаж в Сосиете Женерал Експресбанк


Програмата Студентска практика на „Societe Generale Експресбанк” АД е традиция от 2001 г. През тези години изградихме стабилно партньорство с учебните заведения в страната и спечелихме доверието на младите специалисти с възможността за придобиване на ценен практически опит.
Програмата е насочена към дипломанти или студенти последна година в образователно-квалификационна степен Бакалавър или Магистър. Ако имате желание за развитие в динамично променяща се професионална среда, притежавате отлични езикови и компютърни умения, кандидатствайте за участие в програмата.

Провеждане на практиката:

Лятна стажантска програма 2018г. - VIVARACE Победителят си ти!


За 15-та поредна година VIVACOM отново ще спази традицията, като обявява 100 стажантски позиции за младежи, които търсят своята реализация в България. „VIVARACE Победителят си ти!“ е слоганът на юбилейната Лятна стажантска програма, в която ще се включат стажанти от цялата страна. В продължение на три месеца младежите ще работят по реални проекти и казуси и ще развиват нови умения в дигитална и иновативна среда.
По време на стажа…

 

IIP

Седми годишен академичен конкурс „Д-р Иванка Петкова“ Обява за набиране на доклади - 2018 г.

Институт за икономическа политика организира (ИИП) за седма поредна година академичен конкурс, носещ името на своя основател и първи председател – д-р Иванка Петкова. Конкурсът, който е учреден по идея на проф. Андраш Инотай, почетен президент на Института, и реализиран от 2012 г. досега с любезната финансова подкрепа на приятели и партньори на ИИП, има за цел да

AZ

Информационен ден за търсещите работа и стаж

Когато не знаеш къде отиваш, винаги стигаш другаде!

Защо понякога толкова искаме нещо, а то не се случва?
Наясно ли сме наистина какво искаме и още повече ЗАЩО го искаме?
Накъде ни водят неясните цели?
Информираността може да Ви помогне да дефинирате целите си!
Ето защо Ви каним на информационно събитие на 14.05.2018г. (понеделник) от 13:30 в зала 101, УК 1.
Ще ви представим

Студенти на посещение в „Актавис”


На 23 април 2018 г. студенти от II, III и IV курс, специалност ”Медицинска химия”, заедно с преподавателите гл. ас. д-р Радослав Чайров, гл. ас. д-р Мая Чочкова, гл. ас. д-р Петранка Петрова и представители на Центъра за кариерно развитие, посетиха завода на Актавис в гр. Дупница, водеща световна фармацевтична компания и един от най-големите работодатели в България.
Целта на посещението беше

Нови проекти по програма Еразъм +
Екипът на Активно Българско Общество представя най-новите предложения , за които може да кандидатствате :

Mobility of Youth Workers
April 2018