nadpissivt

jobs.government.bg

ЕКСПЕРТ В ДИРЕКЦИЯ „ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОГНОЗИ“

BNB

k17

Kaufland България търси Управители на бъдещето в Продажби

Ти си студент в последен курс или абсолвент и търсиш силен старт на кариерата си? Обичаш динамиката и си готов да поемеш ръководна отговорност? Тогава заповядай при нас! Kaufland България стартира мащабна програма, в която заедно с кандидатите да създаде Управителите на бъдещето. Ние вярваме, че всеки добър ръководител познава детайлите в процесите, защото е извървял сам всяка стъпка от тях и познава от личен опит дейността на колегите си.

Имаш възможност да стартираш обучителна програма, която включва дейности в нашите филиали в страната и отдели в офиса на компанията. Ръководните ни принципи са тези, с които живеем всеки ден - резултати, динамиката и коректност. Бъди наш съмишленик.

ИНФОРМАЦИЯ за свободните работни места в Благоевградски регион по Бюра по труда към 09.09.2019 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 32 места
1 Организатор на спортни прояви и първенства Висше образование, педагогика на обучението по ФВ и спорт
2 Учител по БЕЛ Висше образование
1 Преводач /испански,руски,английски език/ Висше образование, компютърна грамотност по чл.38,ал.1 от ЗХУ
1 Инженер качество Висше образование, компютърна грамотност, английски език, по чл.38,ал.1 от ЗХУ
1 Специалист доставки Висше образование, компютърна грамотност, английски език, по чл.38,ал.1 от ЗХУ

Мениджър връзки корпоративни клиентиDSK

Британското посолство в София предлага нова възможност за стаж в отдел Международна търговия (Department of International Trade).

Отделът има за цел да подпомага и съветва британски компании да започнат да развиват своя бизнес на територията на България. Стажантът ще трябва да промотира дейността на посолството, да се свързва с партньори и да предлага възможностите за развиване на бизнес в България. Нужно е кандидатите да владеят перфектно български и английски език (писмено и устно), да са студенти в последна година на своето обучение,

БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА БАНКАОБЯВЯВА СВОБОДНИ РАБОТНИМЕСТА ЗА „ЕКСПЕРТ“ В ДИРЕКЦИЯ „ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ПРОГНОЗИ“

Обща характеристика на длъжността:

Основните цели и задачи на дирекция „Икономически изследвания и прогнози“ са свързани с изготвянето на аналитични материали и прогнози, провеждане на макроикономически изследвания, иконометрично моделиране и симулации, които подпомагат вземането на решения от Управителния съвет на БНБ. Част от работата в дирекцията е свързана с изготвянето на периодични анализи за развитието на икономиката, като пример за това е тримесечното издание „Икономически преглед“. Служителите на дирекцията участват активно в двугодишния план за изследователска дейност на БНБ, в който са включени теми, свързани с изпълнението на целите и задачите на БНБ. Част от работата по плана за изследователска дейност се публикува в поредицата „Дискусионни материали“ на сайта на БНБ. Експертите от дирекция „Икономически изследвания и прогнози“ участват в различни работни групи към Европейската система от централни банки, където работят с колеги от други европейски държави по конкретни теми според специализацията си. Служителите на дирекцията участват в регулярни срещи с международни институции (Международен валутен фонд, Европейска комисия и други), по време на които се дискутират текущото състояние на българската икономика и очакванията за бъдещото ѝ развитие.