nadpissivt

Инормация за свободните работни места в Благоевградски регион по Бюра по труда към 01.06.2020 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-76-96
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 6 места
2 Фелдшери Висше образование
3 Лекари Висше образование
1 Учител,детска градина Висше образование

Стажове, стипендии, конкурси (26май - 31 май )

stav
В рубриката "Стажове, стипендии, конкурси" на Karieri.bg са представени най-актуалните предложения за безплатни обучения, събития, стажове, конкурси и стипендии, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си, да обогатите опита си и да бъдете по-успешни в работата си. Повече

Стажове, стипендии, конкурси (18 май - 24 май )

staj
В рубриката "Стажове, стипендии, конкурси" на Karieri.bg са представени най-актуалните предложения за безплатни обучения, събития, стажове, конкурси и стипендии, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си, да обогатите опита си и да бъдете по-успешни в работата си. Повече информация

ИНФОРМАЦИЯ за свободните работни места в Благоевградски регион по Бюра по труда към 18.05.2020 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-76-96
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 6 места
2 Фелдшери Висше образование
3 Лекари Висше образование
1 Учител,детска градина Висше образование
Б. СПЕЦИАЛИСТИ СЪС СРЕДНО И ПО-НИСКО ОБРАЗОВАНИЕ – 154 места

30% отстъпка за студенти на ЮЗУ в М3 College

Единственият лицензиран колеж по PR в България M3 College предлага специална отстъпка от 30% за онлайн курсовете си за всички студенти на ЮЗУ „Неофит Рилски“. За да я използвате, въведете промокод 1506SWUMPC30, валиден до 15 юни 2020 г., при записване за курс на сайта www.m3college.com.

Първите два курса от онлайн програмата на M3 College са на теми Инфлуенсър маркетинг и Корпоративен PR, като

Стажантска програма 2020 Актавис
Ако имате интерес и желание да приодобиете опит в чудесен екип и високотехнологична бизнес среда - стажантската програма на Актавис, компания на Тева е точно за вас. Повече от 14 години ние даваме шанс на студентите да надградят академичните си познания с практически умения и да поставят сериозно начало на своята кариера. Всяка година над тридесет студенти участват активно в стажантската ни програма и голяма част от тях успешно се реализират и утвърждават в екипите ни от отдадени професионалисти с познания и опит на световно ниво.

Кои сме ние?

Тева Фармасютикълс Индъстрийз Ltd. (NYSE и TASE: TEVA) е глобален лидер в генеричната индустрия, с иновативни терапии в избрани области, включително Централна Нервна Система (CNS,), болка и респираторна област. Ние предлагаме висококачествени генерични продукти и медикаменти в почти всяка терапевтична група, за да посрещнем и отговорим на нуждите на пациентите. Ние имаме установено присъствие в генерични, иновативни продукти, продукти без лекарско предписание (OTC) и активни субстанции (API), надграждайки върху повече от 100-годишно наследство, с напълно интегрирана система за разработка и развитие (R&D), силна производствена база и глобална инфраструктура и мащаб. Стремим се да работим по социално-отговорен и опазващ околната среда начин. Базирани в Израел, с производствени и разработващи съоръжения в целия свят, ние имаме 45 000 професионалисти, отдадени да подобряват живота на милиони пациенти. От август 2016 г. Актавис е част от Тева. В България обединената компания работи с името Актавис и е най-големия работодател във фармацевтичната индустрия. Актавис-компания на Тева- управлява два фармацевтични завода в Дупница и Троян, търговска организация и множество глобални корпоративни функции.

Какво предлагаме?

Internship to further develop

Are you looking for an internship to further develop your skills and knowledge? Mastering what you already know on theory by expressing it in practice? Active Bulgarian Society and our young inspiring team are trying to make a positive change in the world. Our mission comprises developing the intercultural exchange and dialogue between young people, eco-initiatives, volunteering, active youth, citizen participation, and holding debates on relevant topics concerning our society.

stav ABS

WHAT MAKES US SPECIAL: