nadpissivt

Национален приз „Студент на годината"

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) откри процедура за номинации в XI-то издание на Националния приз „Студент на годината".

Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 20 ноември 2017 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в град София през месец декември.

 

КОМИСИЯТА ПО ПОМИЛВАНЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА ОБЯВЯВА ПРИЕМ НА НОВИ СТАЖАНТИ
Стажантската програма към Комисията по помилването (КП) си поставя за основна цел да повиши професионалната подготовка и предостави ранен професионален опит на бъдещи специалисти по право и други хуманитарни науки в създаването и прилагането на основани на знание държавни политики.

DataArt България стартира своето първо безплатно QA училище в София през ноември.
Приканваме IT ентусиасти, студенти, професионалисти и всички останали, които не са безразлични към софтуерното тестване, да станат част от безплатното училище на DataArt за QA специалисти.
Няма значение дали имате опит с Quality Assurance или не, ние ще ви въведем в основите на ръчното и автоматизираното тестване, стига да имате мотивацията да се развивате в тази сфера! QA School на DataArt ще ви

Стани бранд мениджър на "Заедно в час" за Югозападния университет, развивай професионалните си умения и участвай в социалната промяна!

Ти си амбициозен студент и искаш сам да определиш бъдещето си? Искаш да се развиваш, докато бъдеш част от страхотен екип и знаеш, че от теб зависи това да се случи? Готов ли си да се предизвикаш, да учиш, да правиш и да бъдеш част от промяната в България? Чакай, чакай – за какво става въпрос?

Tърси се проактивен и креативен PR стажант

PR СТАЖ ВЪВ ВАРНА
Създавай завладяващи статии с цел поддържане публичния имидж и изграждане на емоционална връзка между клиентите и услугите, които First Online Solutions предлагат. First Online Solutions е международна компания, предоставяща широк обхват от ИТ и Маркетинг услуги на пазарите в Англия, Австралия и САЩ.

Институт за икономическа политика (ИИП) с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел“ подготвя 16-то издание от серията обучителни семинари за студенти Paving Youths’ Way, което ще се проведе в периода 3–5 ноември 2017 г. в хотелски комплекс „Жеравна“, Банкя. Този път темата на семинара ще бъде „Игра на нули и единици“ за стартиращи дигитални предприемачи. По време на тридневното обучение избраните участници ще дискутират с експерти и

Информационна среща по програмата за мобилност „Еразъм +“

Отдел „Международни образователни програми и сътрудничество“ и Университетският център за кариерно развитие организират информационна среща по програмата за мобилност „Еразъм +“, на която ще бъдат представени възможностите за студентска мобилност за