nadpissivt

Стажантска програма на УниКредит Булбанк

Програмата дава шанс на талантливи и млади професионалисти да започнат своята кариера в банката. През 2016 г. от 384 стажанти, които взеха участие в нея, 124 останаха на работа в банката.  

Какво предлага стажантската програма?

 • Стаж за 3 месеца в периода май-декември
 • Месечно възнаграждение
 • Сътрудничество с доказани професионалисти
 • Богат избор от направления, в които да започнеш стаж
 • Сертификат за успешно завършен стаж
 • Възможност за работа след стажа

Програмата предоставя възможности за стаж в УниКредит Булбанк и нейните дъщерни дружества УниКредит Лизинг, Факторинг и Кънсюмър Файненсинг в цялата страна.

За повече подробности на: https://www.unicreditbulbank.bg/bg/karieri/kandidatstvane/

Какво очакваме от теб?

Да си дипломант или студент последен

курс в сферата на икономиката, правото,

информационните технологии или бизнес

администрацията;

Да имаш отлична компютърна грамотност;

Да владееш свободно английски език;

Да имаш отлични комуникативни умения,

инициативност и организираност;

Да ти е приятно да работиш в екип.

Как да кандидатстваш?

https://www.unicreditbulbank.bg/bg/karieri/kandidatstvane/

Или изпрати автобиография и мотивационно

писмо на адрес:

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Посочи ни желаните от теб област и период за провеждане на стажа. Срокът за подаване на документи е около месец преди желаната дата за започване на стажа.

Повече за стажантската програма

Какви са предимствата на Годишна стажантската програма на ОББ?
 • Ще бъдете част от екип от професионалисти.
 • Ще се запознаете отблизо с най-добрите съвременни практики в банковото дело.
 • Ще придобиете ценни практически умения и знания.

Изисквания към кандидатите за стаж
 • Да сте студент III или IV курс по специалност, свързана с банковото дело
 • Да владеете отлично английски език
 • Да сте с отлична компютърна грамотност
 • Да притежавате мотивация и желание за работа в екип.

Продължителността на стажа в ОББ е според Вашите желания и възможности, но не по-малко от 30 календарни дни.
Всеки стажант може да избере стаж с по-голяма продължителност, както и по-гъвкава форма. Провеждането на стаж не се заплаща. Стажантската програма на ОББ е целогодишна.
Как да кандидатствате?
Можете да кандидатствате за стаж в ОББ, като попълните електронния формуляр, който ще ни даде информация за Вас, Вашите интереси и академичните Ви успехи.
Kandidatstwaj: https://www.ubb.bg/careers/internship#detail-tabs

Стипендия “Хюбърт Х. Хъмфри”

Програмата в чест на покойния сенатор и вицепрезидент на САЩ Хюбърт Х. Хъмфри е учредена през 1978 г. Тя дава възможност на изявени специалисти да повишат професионалната си квалификация в елитни институции в САЩ. Стипендии се отпускат на професионалисти от цял свят, заемащи ръководни или експертни длъжности в някоя от следните области: превенция и лечение на наркомании и медикаментозни зависимости; превенция и контрол на ХИВ/СПИН; здравна политика и управление; превенция и контрол на трафик на хора; право и човешки права; планиране на образованието; управление на човешки ресурси; публична администрация и анализ на обществена политика; комуникации/журналистика; управление на природни ресурси и околна среда; градско и регионално планиране; аграрна икономика; индустриално управление; икономическо развитие, финанси и банково дело.

Кандидатите се подбират чрез ежегоден конкурс, който се обявява в последния месец на календарната година. Крайният срок за подаване на документи е началото на септември. Интервютата с допуснатите до втори тур кандидати се провеждат в средата на месец септември, като всеки от тях се уведомява за датата и времето на интервюто.

Датите на интервютата са фиксирани и няма възможност за допълнителни дати.

Краен срок за подаване на документи за академичната 2018-19 г. e 1 септември2017 г.

Изисквания към кандидатите, критерий за подбор и необходими документи на посочения линк: http://www.fulbright.bg/bg/stipendii-za-bulgarski-grajdani/profesionalisti/

Рекламната агенция Saatchi & Saatchi организира безплатна лекция на тема "Как да отключим креативността си". Тя е отворена за всички, които се интересуват от маркетинг и реклама. В рамките на презентацията участниците ще научат как да развият творческото си мислене и да го използват, за да създават работеща рекламна кампания. Гост-лектори ще бъдат Бари Бранд, дългогодишен творчески директор в няколко офиса на Saatchi & Saatchi в Близкия Изток и Европа, и Милин Джалалиев, управител "Комуникации" в Publicis One.
Във втората част на инициативата участниците ще имат възможност да се включат в практически уъркшопи, където ще приложат творческото си мислене, за да развият идеите и проектите си за участие в стипендиантския конкурс "София. Заслужава си да я посетиш" на Saatchi & Saatchi и Университета по финанси, бизнес и предприемачество – ВУЗФ с медийното партньорство на "Кариери". Лекцията ще се проведе на 3 юни, от 10:30 ч., в Аулата на ВУЗФ, като е необходима предварителна онлайн регистрация https://www.eventbrite.com/e/saatchisaatchi-tickets-34751167678?aff=es2

Стипендиантска програма на Актавис

Заводът на Актавис в гр. Дупница отпуска студентски стипендии в подкрепа на талантливи студенти. Целта на програмата е да подпомогне обучението им във висши учебни заведения и бъдещото им професионално развитие в сферата на фармацевтичното производство, както и да допринесе за задълбочаването на връзките между бизнеса и образованието.
Програмата е предназначена за студенти в последен курс на редовно обучение по бакалавърски/магистърски програми в специалности, приложими в сферата на фармацевтичното производство.

Програмата предлага: 

Започна кандидатстването за четвъртото издание на Лидерска академия на Съвета на жените в бизнеса в България. Инициативата дава възможност на дами на средни мениджърски позиции и собственици от малкия и среден бизнес да преминат през професионална обучителна програма. Модулите в академията са водени от професионални обучители на Уникредит и SAP. Те целят да развиват лидерските умения, да насърчават инициативността и предприемаческия дух за разширяването на бизнеса и поемане на по-големи отговорности. Всички желаещи да се включат в безплатната програма могат да кандидатстват на www.womeninbusiness.bg, като изпратят CV и мотивационно писмо до 15 юни 2017 г.

Образователната организация "Телерик академия" стартира програма за подготовка на младши софтуерни специалисти Telerik Academy Alpha с продължителност 6 месеца. Обучението е безплатно и е насочено към хора, които вече притежават базови познания по програмиране, искат да натрупат практически опит и да започнат работа в IT индустрията. В пилотното издание на програмата ще бъдат допуснати само 25 души. Предишен професионален опит в областта не е необходим. Желаещите да участват трябва да подадат CV и мотивационно писмо на сайта на инициативата / http://telerikacademy.com/alpha /до 7 юни. Следва явяване на изпит, който тества уменията на кандидатите по програмиране с езика C#. Успешно преминалите изпита ще се явят на интервю, което оценява мотивацията им за участие и нивото на владеене на английски език. Обучението започва на 26 юни в трейнинг центъра на академията в ж.к. Младост и изисква задължително присъствие. Повече информация можете да намерите на този адрес / http://academy.telerik.com/ .