nadpissivt

Уебинар на тема: „Възможности за професионално и кариерно развитие в компании в България“

Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) представя предложение за участие на български студенти и млади специалисти в онлайн уебинар на тема: „Възможности за професионално и кариерно развитие в компании в България“.

Участието е безплатно след предварителна регистрация. Преди събитието ще получите линк за участие през платформата Cisco Webex.

Кога? 18.11.2021 г., 14:30 ч. (бълг. време)

Стипендиантска програма на Huawei - ICT Talents Training – Huawei SFTF Scholarship Program

Huawei стартира своята стипендиантска програма ICT Talents Training – Huawei SFTF Scholarship Program в България. Тя цели да открие най-добрите местни таланти в сферата на комуникационните и информационните технологии и да им осигури нови възможности за развитие. В рамките на програмата ще бъдат избрани 50 студенти, които ще имат възможността да преминат през онлайн обучение в ИКТ сферата, водено от топ експерти от Huawei, а след успешно положен финален изпит, те ще бъдат наградени със стипендии. Стипендията е на стойност 2000€ на студент и включва най-новия таблет на компанията.

Новият сезон за прием на участници в програмата на „Заедно в час“ – Програма „Нов път в преподаването“ продължава с две нови събития:


1) Уебинар „Стани учител по математика“, който ще се проведе на 26.10. ( вторник) от 19:00ч. - линк към фейсбук събитието ще ви даде възможност да разберете как чрез програмата

Oнлайн презентация, относно кариерно ориентиране в сферата на синята икономика

Кариерният център и Сдружение Активно българско общество организират онлайн презентация, относно кариерно ориентиране в сферата на синята
икономика, която ще се проведена на 26.10.2021г.(вторник) от 16:00ч.

Търсите ли си работа или стаж, които едновременно да пасват на личните и
професионалните ви цели?
Синята икономика предлага редица възможности за реализация на младите
хора!
Включи се в нашата онлайн презентация на 26.10.2021 (вторник) в 16:00ч.,

Fulbright

Стипендии “Фулбрайт” за преподавателска и изследователска дейност закадемичната 2022-23 г

Стипендии “Фулбрайт” за преподавателска и изследователска дейност дават възможност на български учени и университетски преподаватели да работят по специалността си от 3 до 5 месеца в престижни университети и научни институти в САЩ. Програмата е достъпна за специалисти от всички области на науката и изкуствата, с изключение на клинична медицина и стоматология. Всяка година се отпускат по 5 стипендии.

Стажант Инженер по качество в отдел „Системи
по качество и съответствие“

Тева предоставя възможност на студентите, в последен курс на обучение или наскоро дипломирани кандидати, да се присъединят към екипа на отдел „Системи по качество и съответствие“, в гр. Дупница.
Относно позицията:
Служителят извършва периодични справки, които са необходими за прегледи на производствените процеси, за да се докаже, че продуктът е с качество, съответстващо на спецификациите, както и да се идентифицират евентуални тенденции и да се определи необходимостта от подобрения по процесите и аналитичните методи.
Какво предлагаме?
√ Дългосрочен стаж с предложение за работа към най- изявените стажанти.
√Обучение и придобиване на реален опит във фармацевтичния бизнес.
√ Подкрепа и напътствие от висококвалифициран ментор.
√Участие в актуални проекти и в разрешаване на работни казуси.
√ Сертификат за успешно завършен стаж.
√Месечно възнаграждение, срочен трудов договор.
√Осигурен транспорт за пътуващите до завода в Дупница от София, Благоевград, Кюстендил.
Какво очакваме:
√Завършен последен курс на бакалавърска или магистърска степен, или наскоро дипломирани кандидати ( С предимство ще се разглеждат инженерни и природо-математически специалности).
√Работно ниво на владеене на английски език.

OnlineCareerMeetUp

Online Career MeetUp

Online Career MeetUp е онлайн събитие, по време на което работодатели от различни индустрии представят себе си пред аудитория от студенти и отговарят на въпросите им за стаж, условия и възможности за кариерно развитие в съответната компания. Събитието се провежда в платформата Zoom и протича по следния начин: