nadpissivt

5 стипендии за млади специалисти

MDV - Капитал Business School осигурява пет стипендии в обучителната програма за млади специалисти в областта на финансите и счетоводството School of Finance and Accounting for Young Professionals. Конкурсът е отворен за студенти от бизнес направления и финансово-счетоводни специалности, които са 3-ти или 4-ти курс бакалавър, магистри, както и професионалисти с бизнес образование, дипломирани през последните 5 години.
За да се включат в конкурса, кандидатите трябва да изпратят CV, мотивационно писмо и академична справка или диплома за завършено образование. Документите се подават на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 31 август.

Фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива"

Благотворителната фондация Bcause е организатор на фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива". Целта му е да покаже дарители, доброволци, действия на активни граждани, донасящи смислена промяна в живота ни. Конкурсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Ще бъдат отличени 4 фотографии - 3 от тях ще бъдат избрани от журито, а последната от публиката. Наградите са: 1-во място - 300 лева, 2-ро място - 200 лева, 3-то място - 100 лева, Награда на публиката - 200 лева. Наградените фотографии ще бъдат подредени в изложба. Крайният срок за участие е 30 август. Повече информация може да откриете тук.

Конкурс за студенти по журналистика 

Генерална дирекция "Регионална и градска политика" на Европейската комисия организира конкурс за студенти по журналистика Youth4Regions. Участниците трябва да изпратят авторска статия (400 - 1000 думи) на английски език, в която да представят по оригинален начин проект, който е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие или от Европейския кохезионен фонд и допринася са постигането на устойчив растеж. С предимство са проекти, които създават нови работни места, подобряват качеството на живот и подпомагат устойчивото развитие. Всички проекти може да откриете на този сайт. Победителите в конкурса ще получат покана за участие в медийната програма по време на Европейската седмица на регионите и градовете през октомври в Брюксел, в която ще се включат над 150 журналисти. Крайният срок за кандидатстване е 31 август. Подробна информация може да откриете тук.

YOUThub търси стажанти

Младежката платформа YOUThub търси стажанти за неплатен стаж от септември до януари. Стажантската програма е дистанционна и стажантите ще бъдат ангажирани от 1 до 4 ч. на ден. Те ще отговарят за поддръжката на онлайн сайта на организацията. Кандидатите трябва да умеят да работят в екип, да имат изразен интерес към младежките политики и желание да натрупат опит в неправителствения сектор. В началото на стажа YOUThub ще проведе кратко въвеждащо обучение за начина на работа на организацията, онлайн обучение за дигитални умения и Google Analytics, писане на постове и дигитално оформление на изображения. В края на стажа участниците ще получат сертификат и препоръка. Кандидатства се чрез онлайн апликационна форма. Крайният срок е 3 септември.
Конкурс за снимка на тема "По следите на орела"

Българското дружество за защита на птиците обявява конкурс за снимка на тема "По следите на орела". Той е част от кампанията "За да има орли" на Българското дружество за защита на птиците. Участниците трябва да фотографират орлите в средата, която ги заобикаля – орнамент върху сграда, рисунка, фирмена емблема, статуя или друг наличен фрагмент от градската среда. След като направят снимката, трябва да я качат във Facebook с хаштаг #posleditenaorlela и #orlite. Всеки участник има право да участва с до 5 снимки. Наградите са бинокъл Opticron Oregon 8х32, определител на птиците на Европа, Северна Африка и Близкия, тениски, торбички и магнити на БДЗП. Крайният срок е 30 септември. Повече информация за конкурса можете да намерите тук.

Координатор събития

Бизнес академията 9Academy търси ново попълнение в екипа си на позицията "Координатор събития". Позицията е подходяща за студенти 3-ти или 4-ти курс, които искат да учат чрез преживяване и да развиват организационните си умения. Кандидатства се с автобиография и мотивационно писмо, което дава отговор на въпроса "Защо", на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок за кандидатстване е 30 август.

Прием ОКС "Магистър"

Югозападният университет "Неофит Рилски" обявява прием на документи за обучение по магистърски програми за учебната 2017/2018 година.

Срок за прием на документи: 01.09.2017 г. до 29.09.2017 г.