nadpissivt

ОТВОРЕНА ПРИЕМНА

Уважаеми студенти,

На 16 февруари 2017 г. от 10.00 ч. до 12.00 ч. в Отворената приемна експерти от Бюрото по труда ще информират младите хора за мерки, програми и проекти за заетост, финансирани от държавния бюджет или със средства на Европейския съюз, за възможността да кандидатстват, ще консултират за реда, процедурата и необходимите документи, ще запознават с възможността за самоинформиране по отношение на обявените работни места и стажове по специалността.

ИНСТИТУТ ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА
с подкрепата на
ФОНДАЦИЯ „ХАНС ЗАЙДЕЛ“

организира четиринадесетото издание от
серията обучителни студентски семинари Paving Youth’s Way

на тема:

Личностно развитие и лидерски умения

2 – 4 декември 2016 г.
хотел „Дружба“, Банкя

След тринадесет проведени обучителни студентски семинари от 2010 г. досега, Институт за икономическа политика организира поредното издание от серията семинари Paving Youth’s Way, посветено изцяло на

Информационна среща по проект "Студентски практики" - фаза 1

Екипът към Югозападен университет организира срещи с представителите на целевите групи – участници по проект "Студентски практики" - фаза 1.

 Студент на годината

НПСС откри процедурата за номинации в Юбилейното X-то издание на Националния приз „Студент на годината". Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 20 Ноември 2016 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в гр. София през месец Декември.

Националният приз „Студент на годината" се учредява в началото на

ТРУДОВА БОРСА

Център за кариерно развитие към Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград, съвместно с Дирекция „Регионална служба по заетостта“, организират младежка трудова борса, която ще се проведе на 19.10.2016г. от 11 часа във фоайето на Учебен корпус 1. Трудовата борса ще представи работодатели от региона, които ще обявят своите свободни работни и стажантски позиции.
Търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с потенциални работодатели, да получат информация и съвети за избор на подходяща позиция.
За студентите, трудовата борса, предоставя условия за самоинформиране и свободно договаряне с работодателите.