nadpissivt

"Кариера в България. Защо не?"


На 5 септември ще се проведе 10-тото издание на кариерния форум за българи с опит и образование в чужбина "Кариера в България. Защо не?". Събитието се организира от фондация "Идентичност за България" и сдружение "Тук-Там", а "Кариери" е медиен партньор. Очаква се в рамките на форума над 100 работодатели да представят своите свободни позиции за работа и стаж. В конферентната му част, която ще се излъчва и онлайн на Karieri.bg, ще участват утвърдени професионалисти в различни сфери. Te ще разкажат повече за личния си път към успеха, ще дадат кариерни съвети и ще споделят своята гледна точка за смисъла да правиш кариера в България.

Семинар на тема "Видео представянето – най-лесният път до съзнанието на клиента"

Дамският клуб "Бизнес на високи токчета" организира семинар на тема "Видео представянето – най-лесният път до съзнанието на клиента". На него ще се акцентира върху поведението пред камера и с какво видеото ще спомогне продажбата и откриването на нови клиенти. Лектор ще бъде Роси Георгиева, която е Facebook маркетинг специалист, консултант и обучител. Семинарът ще се проведе на 30 август от 18:30 ч. в "Бодега" (ул. Цар Асен 6).

Фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива"

Благотворителната фондация Bcause е организатор на фотоконкурс на тема "Благотворителността през обектива". Целта му е да покаже дарители, доброволци, действия на активни граждани, донасящи смислена промяна в живота ни. Конкурсът е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Ще бъдат отличени 4 фотографии - 3 от тях ще бъдат избрани от журито, а последната от публиката. Наградите са:

Конкурс за студенти по журналистика

Генерална дирекция "Регионална и градска политика" на Европейската комисия организира конкурс за студенти по журналистика Youth4Regions. Участниците трябва да изпратят авторска статия (400 - 1000 думи) на английски език, в която да представят по оригинален начин проект, който е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие или от Европейския кохезионен фонд и допринася са постигането на устойчив растеж.

5 стипендии за млади специалисти

MDV - Капитал Business School осигурява пет стипендии в обучителната програма за млади специалисти в областта на финансите и счетоводството School of Finance and Accounting for Young Professionals Конкурсът е отворен за студенти от бизнес направления и финансово-счетоводни специалности, които са 3-ти или 4-ти курс бакалавър, магистри,

Конкурс за снимка на тема "По следите на орела"

Българското дружество за защита на птиците обявява конкурс за снимка на тема "По следите на орела". Той е част от кампанията "За да има орли" на Българското дружество за защита на птиците. Участниците трябва да фотографират орлите в средата, която ги заобикаля – орнамент върху сграда, рисунка, фирмена емблема, статуя или друг наличен фрагмент от градската среда. След като направят снимката, трябва да я качат във Facebook с хаштаг #posleditenaorlela и #orlite. Всеки участник има право да участва с до 5 снимки.

Координатор събития


Бизнес академията 9Academy търси ново попълнение в екипа си на позицията "Координатор събития". Позицията е подходяща за студенти 3-ти или 4-ти курс, които искат да учат чрез преживяване и да развиват организационните си умения. Кандидатства се с автобиография и мотивационно писмо, което дава отговор на въпроса "Защо", на имейл адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Крайният срок за кандидатстване е 30 август.