nadpissivt

“Заедно в час” търси мотивирани учители за 20 региона на страната

Одобрените кандидати за програма “Нов път в преподаването” минават през сериозна подготовка и ще преподават в училища партньори от септември 2021

Фондация “Заедно в час” започна приема на кандидатури за участници в програмата си “Нов път в преподаването” за професионално и лидерско развитие. Програмата вече 10 години обучава и подкрепя хора от различни професионални сфери да работят като учители. През последната година имаше рекорден интерес към програмата с близо 3000 кандидати.
До 25 ноември 2020 г. желаещите могат да кандидатстват ТУК.

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 28.09.2020 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-76-96
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 6 места
1 Мениджър екип Висше образование, икономика
1 Учител по теоритично обучение Висше образование
1 Учител в ДГ Висше образование
1 Приемчик,автосервиз Висше образование
1 Управител, транспорт Висше образование
1 Началник,производство Висше образование


Дирекция “Бюро по труда” – гр. Гоце Делчев
Тел. за връзка 0751 / 61261
А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 21 места

FM promo speakers

Младежка конференция Future Makers

Младежката конференция Future Makers ще срещне своите посетители с експерти от България и света, специализирани в сферите кариерно ориентиране, работа на свободна практика, ефективно целеполагане, изграждане на личен бранд. Те ще бъдат водещи на 4 уъркшопа, които ще се проведат в допълнение към основната програма на събитието. 

На 21 ноември конференцията Future Makers ще бъде домакин на четири уъркшопа с участието на експерти от България и света, специализирани в сферите кариерно ориентиране, работа на свободна практика, ефективно целеполагане, изграждане на личен бранд. Работилниците ще се проведат в допълнение към основната програма на събитието, което ще представи историите на 11 млади българи, поставили началото на своя успешен професионален път.

Стаж в редакцията на CNN в Лондон

Млади журналисти, наскоро завършили своето обучение, могат да кандидатстват за стаж в редакцията на CNN в Лондон. Телевизията предлага позиции за работа на терен, в публицистични и новинарски програми, в онлайн и спортните отдели. Допускат се и кандидати, които все още нямат професионален опит, но се интересуват от кариера в журналистиката. Следващият стажантски период продължава от