nadpissivt

Стажове, стипендии, конкурси
(28 октомври - 3 ноември)
В рубриката "Стажове, стипендии, конкурси" на Karieri.bg в началото на всяка седмица се прави обзор на различни възможности за кариерно развитие. В нея можете да намерите най-актуалните предложения за безплатни обучения, събития, стажове, конкурси и стипендии, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си, да обогатите опита си и да бъдете по-успешни в работата си. Повече информация можете да намерите тук.

stag 28 3oktober

Стажове, стипендии, конкурси (21 - 27 октомври)

В рубриката "Стажове, стипендии, конкурси" на Karieri.bg са представени най-актуалните предложения за безплатни обучения, събития, стажове, конкурси и стипендии, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си, да обогатите опита си и да бъдете по-успешни в работата си. Повече информация може да намерите тук

karieri 1

НАЦИОНАЛЕН ПРИЗ "СТУДЕНТ НА ГОДИНАТА"

Национално представителство на студентските съвети в Република България организира уникален по рода си конкурс “Студент на годината”. Основната идея е всяка година да бъдат отличавани най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи до 29 ноември 2019 година, а призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в гр. София през месец декември.

Конкурсът се учредява в началото на 2006 година по инициатива на Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Проектът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Junior Information Risk Management (IRM) Specialist

specialist

Краен срок: 12.11.2019

И Н Ф О Р М А Ц И Я
за свободните работни места в Благоевградски регион
по Бюра по труда към 21.10.2019 г.

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Благоевград
Тел. за връзка 073/ 88-67-10 и 88-67-02

А. СПЕЦИАЛИСТИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ – 4 места
1 Лекар, спешна медицина Висше образование
1 Управител, бар Висше образование, английски език и компютърна грамотност
2 Мениджър екип Висше образование, компютърна грамотност, свидетелство за правоуправление на МПС

Дирекция “Бюро по труда” – гр. Гоце Делчев

Тел. за връзка 0751 / 61261

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН ЗА ПАЗАРА НА ТРУДА В ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

В бюрата по труда от Благоевградска област през септември 2019г. са регистрирани 13 302 безработни лица. Равнището на регистрираната безработица през месеца, изчислено като дял на регистрираните в бюрата по труда безработни лица към икономически активните 151 333 лица установени при Преброяване 2011г. за областта е 8,8%. В сравнение с аналогичния момент на 2018г. се наблюдава намаление с 0,5 процентни пункта, като стойността на показателя през месец септември 2018г. е 9,3 %.
На територията на област Благоевград през месец септември 2019г.

Accounting and Tax Compliance professional

schetovodstvo