nadpissivt

Модно ревю

Заповядайте на организираното от Техническия факултет и Факултета по изкуствата ревю на студенти от спец. „Мода“ и „Моделиране, технологии и мениджмънт в шевната индустрия “ на 16 май (сряда) от 11.00 ч., ет I - фоайе, УК 1. Ще бъдат представени авторски модели и колекции, част от които са изработени по стажантска програма, а други в лабораториите на Техническия факултет.

modno review

 

За пета поредна година Академия за иновации организира безплатна Академия за иновации-Innovation Hackathon за студенти.
Тази година проектът се обединява с "Идеите - това сме ние" на Обединени идеи за България, за да се създаде най-голямата отворена платформа за иновации за студенти у нас. Новото заглавие на проекта е Академия за иновации: ИДЕИТЕ 2018.
За първа година проектът има и международна подкрепа в лицето на Dutch Design School и Studio.Why, две от най-иновативните Холандски образователни институции, в които се преподава Дизайн мислене.
BULGARIA INNOVATION HACKATHON 2018
Събитието ще се реализира под формата на

ПРЕЗ ЛЯТОТО: Младежи ще могат да пътуват безплатно за месец из ЕС
Пътуванията ще се плащат от бюджета на Европейския съюз
Европейската комисия съобщи, че това лято 15 000 младежи,

AZ

Информационен ден за търсещите работа и стаж

Когато не знаеш къде отиваш, винаги стигаш другаде!

Защо понякога толкова искаме нещо, а то не се случва?
Наясно ли сме наистина какво искаме и още повече ЗАЩО го искаме?
Накъде ни водят неясните цели?
Информираността може да Ви помогне да дефинирате целите си!
Ето защо Ви каним на информационно събитие на 14.05.2018г. (понеделник) от 13:30 в зала 101, УК 1.
Ще ви представим

Конкурс за студентска мобилност с цел обучение по програмата „Еразъм+“ за академичната 2018/2019 г.
Югозападният университет "Неофит Рилски" обявява конкурс за студентска и докторантска мобилност с цел обучение по програма "Еразъм+" за учебната 2018/2019 г. в чуждестранни университети.

Пълния списък с чуждестранните университети, част от партньорската ни мрежа, можете да видите тук .

Срокът за кандидатстване е 03 май - 18 май 2018 г. Студентите и докторантите подават заявление за участие, адресирано до Декана на съответния факултет.

Стаж в Сосиете Женерал Експресбанк


Програмата Студентска практика на „Societe Generale Експресбанк” АД е традиция от 2001 г. През тези години изградихме стабилно партньорство с учебните заведения в страната и спечелихме доверието на младите специалисти с възможността за придобиване на ценен практически опит.
Програмата е насочена към дипломанти или студенти последна година в образователно-квалификационна степен Бакалавър или Магистър. Ако имате желание за развитие в динамично променяща се професионална среда, притежавате отлични езикови и компютърни умения, кандидатствайте за участие в програмата.

Провеждане на практиката:

Лятна стажантска програма 2018г. - VIVARACE Победителят си ти!


За 15-та поредна година VIVACOM отново ще спази традицията, като обявява 100 стажантски позиции за младежи, които търсят своята реализация в България. „VIVARACE Победителят си ти!“ е слоганът на юбилейната Лятна стажантска програма, в която ще се включат стажанти от цялата страна. В продължение на три месеца младежите ще работят по реални проекти и казуси и ще развиват нови умения в дигитална и иновативна среда.
По време на стажа…

Страница 1 от 33