nadpissivt

Стажанскa програмa на АББ България
АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е технологичен лидер, който задвижва дигиталната трансформация в индустрията. Продължавайки своята над 130-годишна история на иновации, АББ управлява четири ориентирани към клиентите, световни водещи бизнеси: Електроснабдяване и електрообзавеждане, Индустриална автоматизация, Задвижване и Роботика и Дискретна автоматизация, поддържани от общата дигитална платформа ABB Ability™. Водещият бизнес Енергийни мрежи на АББ ще бъде продаден на Hitachi през 2020. АББ развива дейност в над 100 държави и разполага с над 147 000 служители. www.abb.com
Професионалното развитие и придобиването на опит са важни за нас и нашите служители . В това число попадат и всички млади специалисти, които АББ се стреми да подпомага. Всяка година ние сме част от различни инициативи, които подкрепят развитието на младите хора.
Ние си сътрудничим с няколко бизнес направления, за да разрешим някои от най-сложните технологични и екологични предизвикателства.
За да успеем, ние имаме нужда не само да привличаме и развиваме своите инженери, но също така и експерти от други области като продажби, управление на проекти или финанси.
Съществува уникално предизвикателство във всяка позиция, която предлагаме. Нашите разнообразни области за кариерно развитие предлагат възможност за структурирано кариерно израстване. Ние също смятаме, че приоритетите, интересите и целите ви могат да се променят, така както се развива кариерата ви. Ние ценим разнообразнието, затова насърчаваме алтернативното развитие на вашата кариера.

Ние предлагаме много възможности за кариерно развитие. За вас остава да намерите частта от пъзела, на която съответствате.
Летни стажантски програми
• Провеждат се във всички звена на компанията
• Продължителност от 3-6 месеца
• Подходящи за студенти, от първи или по-горен курс в техническа или икономическа специалност
• Месечно заплащане по време на стажа
Как се кандидатства при нас:
• Може да изпратите актуална автобиография на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
• Моля, посочете за коя локация и отдел кандидатствате.