nadpissivt

Обучения, събития и програми

Фондация "Каузи" организира безплатно обучение " Разработване и управление на проекти ". Събитието ще се проведе на 11 октомври (петък) от 13 часа на адрес: София, ж.к. Люлин -2, МИКЦ "Каузи" в 90 СУ. По време на инициативата ще бъде обяснено как се формира идея за проект, какви са логическите елементи, как се намира финансиране за идеята и още много други различни съвети за създаване на успешен проект. Задължително е запазването на място. Може да го направите оттук, като посочите темата на обучението, или като пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Повече информация може да намерите тук.
Събития

Youth Talent Network, съвместно с Spark Agency, организират кариерно-обучителното събитие Pitch Bootcamp. Основната цел на събитието е да помогне на младежите и бизнеса в страната да изградят тясна връзка помежду си и съответно намирането на работа за студентите да не е вече сложно предизвикателство. Pitch Bootcamp ще се проведе на 19 и 20 октомври в офиса на PWC (адрес: София, бул. "княгиня Мария Луиза" 9-11). Може да се регистрирате за събитието оттук.

Все още актуални възможности за развитие от рубриката от миналата седмица:
Повече информация за тях можете да намерите тук.

Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН) набира стажанти. Крайният срок за кандидатстване е 21 октомври. Повече информация може да откриете тук.

ОББ обявява началото на своята стажантска програма. Банката търси стажанти за две позиции: платен стаж в клонова мрежа (София) и дългосрочен стаж в дирекция "Европейски проекти и финансови институции. Желаещите да станат част от екипа трябва да изпратят своя актуална автобиография и мотивационно писмо на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 15 октомври 2019 г. Повече може да научите тук.

Седми национален младежки конкурс за есе на тема "Доброто и Злото в днешното общество" 2019. Есетата ще бъдат приемани на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 7 октомври 2019 г. Повече за конкурса може да намерите тук.

За седми път "Академия за Лидери" ООД провежда еднодневният курс Комуникационни умения "ръководител - служител". Може да се запишете оттук. Повече информация може да намерите на този линк.

Телерик Академия започва приема за три от програмите си Telerik Academy Alpha, които подготвят участниците за кариера в областта на софтуерното инженерство. Желаещите е необходимо да подадат автобиография и кандидатура на сайта на академията до 8 ноември за Alpha Java и до 22 ноември за Alpha .NET и Alpha JavaScript и да преминат кратък онлайн когнитивен тест.

Reuters обяви третото издание на своята грантова програма за фотожурналистика. Крайният срок за кандидатстване е 31 декември 2019 г. Повече може да видите тук.