nadpissivt

Стажове

Atos Bulgaria Competency Center стартира първата си стажантска програма. Програмата е с продължителност от 3 до 6 месеца и е платена. Студентите ще могат да кандидатстват за стаж в следните области: SAP Application Support, Web Development (Java, .Net), HP Quality Center Support и HR & Training. Компанията търси стажанти предимно с технически профил, като няма изискване за завършен определен курс на обучение. Стажът е с гъвкаво работно време, за да може студентите да го съвместяват и с учебните си занятия. Като част от Atos Bulgaria, стажантите ще могат да се възползват и от пакет социални придобивки, като карта за спорт с преференциални условия, допълнителни дни отпуска, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и други. Компанията предлага над 15 различни социални придобивки за своите служители. Срокът за кандидатстване е до 20 октомври, а одобрените кандидати се очаква да започнат работа до средата на ноември. Освен CV, студентите трябва да изпратят и кратък текст на английски на тема "Me, Myself and my dreams". Всички свободни позиции, може да разгледате в сайта на компанията тук: https://jobs.atos.net.

Стартира седмото издание на програмата за студентски иновации на УниКредит Булбанк - "Моята банка на бъдещето". Кандидатстването става онлайн, а крайният срок е до 20 октомври 2019 г. Може да се участва както самостоятелно, така и в екип, като оптималният брой на екипа е 5 души. Целта на програмата е да провокира студентите да търсят решения, които ще имат значение, както за личното им бъдещо развитие, така и за бизнеса като цяло. В инициативата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, IT, счетоводство и др. Програмата дава възможност за придобиване на практически опит в бизнеса още по време на ученето. Работата по проектите ще продължи два месеца. В рамките на програмата студентите получават възможност за работа по реален проект в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк. По време на проекта те ще надградят уменията и CV-то си с безплатни високопрофесионални обучения по управление на проекти и по презентационни умения. Най-добрите ще получат покана за стаж или работа в банката. Повече за инициативата можете да научите тук.

180 Degrees Consulting Sofia търси стажанти за предстоящия зимен семестър, които да назначи на позиция младши консултант. Стажът се изразява в изработване на консултантски проекти чрез изготвяне на маркетингови анализи, качествени и количествени проучвания, както и писане на консултантски доклад на английски език. Консултантите работят по проекти за социално значими организации в България. По този начин те помагат за социалното развитие на средата, в която живеят, като същевременно развиват своите професионални и меки умения. Кандидатите е нужно да са студенти или наскоро завършили, притежаващи критично мислене и умения за решаване на проблеми и с интерес към социално въздействие. Стажът е платен. За да кандидатствате, попълнете апликационната форма. Крайният срок за кандидатстване е 13 октомври. Повече информация може да намерите тук.