nadpissivt

Конкурси и обучения

"Нова броудкастинг груп" и Reach for Change България организират за шеста поредна година конкурсa за социални предприемачи "Промяната". Инициативата търси хора и организации, намерили решение на социален проблем на децата и младежите в България. Петима финалисти в конкурса ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА и ще получат финансиране (общ награден фонд 65 000 лв.), менторство и обучения, медийна подкрепа, достъп до мрежа от потенциални партньори и селектирани социални предприемачи. Най-добрите кандидати ще имат възможност да развият идеята си по време на процеса на оценка - в двумесечна безплатна обучителна програма. Кандидатстването става чрез попълването на онлайн формуляр до 18 юли. Допълнително информация относно конкурса може да откриете тук и тук.

Обучения

Mine Vaganti NGO организира обучение "EnterperenHour" в Сардиния, Италия, от 3 до 11 септември. Обучението ще се фокусира върху един от методите на неформалното обучение – storytelling. Тази възможност се финансира в рамките на програма Еразъм+. Транспортните разходи се покриват до 275 евро. Обучението цели да промотира ролята на социалното предприемачество в комбинация с неформалното и практическото обучение сред младежките работници, които искат да намалят социалното изключване и безработицата, запознае участниците подробно с метода на неформалното обучение storytelling и да покаже на участниците вдъхновяващия потенциал, който една история може да носи. Нужно е кандидатите да владеят английски на работно ниво. За да кандидатствате, попълнете апликационната форма. Крайният срок е 15 юли. Повече информация може да намерите тук.

Седмата лятна академия на Софийски форум за сигурност за млади лидери ще се проведе на 24-26 юли 2019 в София. Академията е безплатна за участниците. За условията и възможностите за кандидатстване научете повече на страницата на Софийски форум за сигурност.

"Телерик Академия" започва мастър клас по дигитален маркетинг.Създадена в сътрудничество с бизнеса, програмата е насочена към практици с опит, целящи да ускорят кариерното си развитие. Обучението цели да помогне на професионалистите да изведат кариерата си до следващото ниво и е част от инициативата Telerik Academy Master. То започва на 9 септември и ще се провежда 3 месеца, 2-3 вечери седмично в обучителния център на Телерик Академия в София. Кандидатстването е отворено до 8 август през сайта на Академията. Валидирана от водещи маркетинг асоциации, дигитални агенции и компании в сферата на ИТ, финансите, здравеопазването и управлението на недвижими имоти, програмата изгражда търсените от бизнеса умения за създаването и реализацията на ефективни дигитални кампании от край до край. Кандидатите е необходимо да покажат минимум 1 година опит в областта на традиционния или дигиталния маркетинг и да подадат CV на сайта на Телерик Академия до 8 август. Изисква се също да преминат успешно онлайн тест по основи на маркетинга, както и кратък когнитивен тест. Повече информация може да намерите на страницата на "Телерик Академия". Повече за програмата, лекторите и процесът по кандидатстване в него желаещите могат да научат по време на кариерно събитие на 10 юли от 19:00 ч. в "Телерик Академия".