nadpissivt

k17

Програма Управители на бъдещето в Човешки ресурси

Търсиш силен старт на кариерата си? Обичаш динамиката и си готов да поемеш отговорност? Тогава заповядай при нас! Kaufland България стартира мащабна програма, в която заедно с кандидатите да създаде Управителите на бъдещето. Като участник в програмата основните ти задачи ще се състоят в това да даваш правни становища и извършваш консултации, свързани с трудовите правоотношения, да даваш задължително мнение по законосъобразността на заповеди и други вътрешноведомствени актове, да провеждаш обучения във връзка със законови промени и да представляваш дружеството при трудови и дискриминационни спорове.

Имаш възможност да стартираш обучителна програма, която включва дейности в нашите филиали в страната и отдели в офиса на компанията. Ръководните ни принципи са тези, с които живеем всеки ден - резултати, динамиката и коректност. Бъди наш съмишленик.
Като участник в програмата „Управители на бъдещето“ ще преминеш през:

Интензивна 12-месечна програма за развитие
9 месеца практическа работа в отдел Човешки ресурси
3 месеца практическа работа във филиала за запознаване с нашата основна дейност с оглед на съвместните активности
Интересен процес по Подбор в няколко стъпки и квалифицирано обучение за твоята целева позиция като младши юрисконсулт
Ръководене на собствени проекти

Критерии към кандидатите:

Висше юридическо образование и придобита юридическа правоспособност
Малко или все още никакъв професионален опит
Комуникативна и мотивирана личност, която владее отлично немски и/или английски език, като немския ще считаме за предимство
Аналитичност, умения за управление на времето и ориентиран към резултати начин на работа

Нашето предложение:

При нас ще поемеш атрактивни задачи като ръководенето на отдел във филиала или на различни национални и международни проекти в Централните ни отдели. Ще се радваш на атрактивно възнаграждение и много добър допълнителен социален пакет, на мотивираща работна атмосфера, изградена на доверие и уважение, работейки заедно, за да направим доброто още по-добро. Освен това ще спечелиш от многообразните възможности за развитие, които предлагаме, чрез периодични разговори с конструктивна обратна връзка и мрежа от контакти с 148-те хиляди служители на компанията в цяла Европа.
Ако сме предизвикали твоя интерес, моля изпрати ни твоята автобиография за кандидатстване.

Твоята кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю. Личните данни, които доброволно предоставяш, се обработват в съответствие със Закона за защита на личните данни за целите на осъществяване на подбор.

Кандидатствай тук
За контакт:

Кауфланд България ЕООД енд КО КД
отдел Подбор
1233 София ул. Скопие 1А

Нека започнем съвместно работа за едно успешно бъдеще