nadpissivt

Стипендии, конкурси и обучения
Stockholm School of Economics дава стипендия, която покрива пълната такса за обучение в университета. Стипендията покрива таксата за специалността "Магистър по бизнес администрация". Повече информация може да намерите тук.

Състезанието SoftUni Fest събира на едно място хора с интереси в програмирането, дигиталния маркетинг и дизайна и отправя предизвикателството да се премерят сили в една от трите категории. За да кандидатствате, трябва да се регистрирате като потребител на сайта на SoftUni и да изпратите кратка информация за вас или за отбора ви до 5 юни. Повече информация за състезанието може да намерите тук.
Национален младежки форум и фондация "Училище за индустриално развитие" организира обучение на тема "Социални иновации и предприемачество" в София. За да кандидатствате, попълнете апликационната форма. Повече информация за инициативата може да откриете тук.

"RockSchool" дава стипендии за 6-месечно обучение по музикален инструмент. За повече подробности вижте страницата на организацията.
Telerik Academy обявява прием за своята обучителна програма Alpha с JavaScript. Кандидатства се с автобиография чрез сайта на Телерик Академия до 30 май. Подробности може да намерите тук.

На 21-22 юни 2019 г. в Боровец ще се проведе двудневен лагер за управление на проекти, организиран от JA България и HP България за ученици и студенти на възраст между 18 и 22 години. Можете да се регистрирате, като попълните формуляр. Крайният срок е 3 юни.

ОББ организира стажантска програма. Възможностите, които предлага стажът, са активни целогодишно и могат да бъдат разгледани на сайта на банката. Повече информация за стажантската програма може да намерите тук.