nadpissivt

Стажове, стипендии, конкурси (13 – 19 май)
Стажове

Банката ОББ организира стажантска програма. Целта е рано да се идентифицират талантливите бъдещи професионалисти, а организацията да подпомогне тяхното кариерно развитие. Програмата е насочена към студенти, желаещи да приложат наученото на практика и с висока мотивация за професионална реализация в банковата сфера. Възможностите, които предлага стажът, са активни целогодишно и могат да бъдат разгледани на сайта на ОББ. В зависимост от срока на партньорството и конкретната позиция, програмата бива платена или неплатена. Работното време се определя от гъвкав график, при изготвянето на който от банката се съобразяват с индивидуалната нужда и възможност на всеки стажант. По време на стажа е осигурен ментор, който подпомага дейността на младия професионалист и следи прогреса му. При успешно завършване на стажа бива предоставен сертификат, както и възможност за дългосрочно развитие в рамките на организацията. В случай че намирате възможността за стаж в една от водещите финансови институции в страната за интересна, можете да изпратите своя автобиография на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. След това представител на Дирекция "Управление на човешките ресурси" ще се свърже с Вас и ще Ви помогне да идентифицирате посоката на своите интереси, така че да попаднете в звеното, чиято дейност да бъде най-близо до желаното от Вас поле за професионално развитие. Повече информация за стажантската програма може да намерите тук.

За втора поредна година застрахователна компания "УНИКА" стартира проекта "УНИКА Академия". Това е платена стажантска програма, ориентирана към професионалните и образователни нужди на младите хора в България. Целта на Академията е да запознае стажантите със спецификите на застрахователния бранш. Да научат как функционира една международна компания и да им даде възможност да изградят своите професионални умения в реална работна среда. Най-добре представилите се ще имат шанс да продължат развитието си в "УНИКА" с постоянен трудов договор. Програмата е с продължителност от 3 до 6 месеца и е изцяло съобразена с натовареността и образователните потребности на студентите. Стажантите имат възможност да кандидатстват в четири отделни профила - продажби, финанси, застраховане и право, в зависимост от индивидуалните си професионални интереси. В процеса на своя стаж студентите ще работят съвместно с няколко екипа и ще се включат в разнообразни проекти на различни дирекции. Желаещите да бъдат сред избраните в "УНИКА Академия", могат да посетят сайта на компанията www.uniqa.bg, за да разберат как да кандидатстват за един от четирите профила.

Дигиталната и маркетинг компания Xplora BG търси стажант. Той ще работи с известни брандове и стартъпи – както за България, така и за чужбина. Стажът е неплатен с гъвкав работен ден от понеделник до петък. Кандидатите трябва да имат образование и/или работен стаж в сферата на маркетинга, аналитично мислене и креативност, добра техническа грамотност, дтлична писмена култура (на български и английски език) и позитивно и усмихнато отношение. Базов опит с Facebook Ads и/или Google AdWords е предимство. За да кандидатствате, попълнете апликационната форма, крайният срок е 24 май. Повече информация може да намерите тук.