nadpissivt

THE RIGHT PLACE TO BREW UP YOUR CAREER!
Международни брандове, вълнуваща и стимулираща работна среда, комбинирана с изключителни възможности за развитие в глобален мащаб. С толкова разнообразни позиции и професионални предизвикателства, тук е мястото, където готовността и желанието ни да постигаме отлични резултати наистина се поощряват и реално допринасят за развитието на бизнеса и твоя професионален профил.

Всеки ден е различен. Всеки ден ние търсим нови начини да станем по-добри в работата си и да достигнем пълния си потенциал. И ключът към всичко това е нашия екип. Карлсберг е мястото, където екипът означава всичко и заедно с това всеки отделен колега има пространството да изненада себе си.

За нашия екип търсим млад и амбициозен стажант за Пивоварната ни в Шумен:

Стажант
(базиран в Пивоварна Шумен, гр. Шумен)


Запознай се с екипа:
Да направиш платен стаж под ръководството и насоките на екип Производство в Пивоварна Шумен означава да придобиеш ценен практически опит, да надградиш своите знания и да изградиш личностни компетенции като част от опита ти в голяма, мултинационална компания.
Четирите екипа към които ще се присъединиш и които ще те въвлекат в интересни и предизвикателни проекти са:
- Пивопроизводство – този мотивиран екип от майстори пивовари създава пивото. Малцът преминава през всички етапи на варене, ферментация и филтрация, за да се превърне в пиво. Зад тези основни процеси стоят качествени материали, модерни инсталации, автоматизирани процеси и мотивиран екип от хора.
- Бутилиране – те гарантират бутилиране на необходимото количество бира, когато и колкото трябва, стремейки се да осигурят както високо качество и безопасността на напитката, така и нейната опаковка.
- Качество – този екип контролира технологичния режим, като успоредно с това проследява хигиената в етапите на създаване и съхраняване на бира.
- Поддръжка – този екип осигурява безаварийното функциониране на всички съоръжения в Пивоварната, като реализира качествени и навременни ремонти, поддържа уредите и автоматизираните производствени системи.
Освен атрактивно възнаграждение за периода на стажа, ще получиш и финансова подкрепа за настаняване в Шумен.

Участието в стажа ще ти даде…
практически опит в прилагането на придобитите знания в реална работна среда
множество възможности да развиеш своите умения за ръководене на процеси и взимане на решения в бързо променяща се среда
разбиране за „Голямата картина“ чрез участие в цялостния производствен процес на пиво в една от най-успешните бирени компании в страната
множество възможности за личностно развитие чрез участие в различни обучения, интересни проекти и инициативи, които ще оформят твоето успешно бъдеще Изисквания:
Минимум втора година студент в програми Технология на вино и пиво, Химия, Медицинска химия, Микробиология, Биотехнологии, Молекулярна биология, КСТ, Производствен инженеринг и специалности свързани с електро и механична поддръжка
Основни познания по английски език
Търсим теб, ако…
имаш готовност да поемеш истинска отговорност
искаш да работиш в динамична среда
имаш познания по английски език и искаш да ги надграждаш
искаш да учиш и да се развиваш професионално в екип от доказани специалисти
Искаме задължително да се срещнем, ако…
имаш хоби, с което се гордееш и искаш да споделиш повече за него
Какво предлагаме?
Иновативен екип, който те очаква с нетърпение
Атрактивно възнаграждение за периода на стажа
Допълнителна финансова подкрепа за настаняване
Ваучери за храна и сума за транспорт
Гъвкава продължителност на стажа, съобразена с твоите възможности
Свободен достъп до обучения
Сесия за кариерно консултиране
Участие в различни екипни събития
Широк спектър от вътрешни програми за обучение

Мислиш, че току-що откри правилното място за твоя стаж през 2019 година? Очакваме твоята автобиография не по-късно от 21 декември, 2018.
Стажантската програма …
е с гъвкава продължителност, в зависимост от твоите възможности (между 3 и 12 месеца)
дава основен фокус и знания в основните процеси в един от изброените екипи за първия период от три месеца
предоставя възможност за ротация в останалите екипи след първите три месеца до края на стажа, с включени предизвикателства по реални проекти