nadpissivt

Лятната академия
Активно Българско Общество търси 1 човек за лятно училище в Гент Белгия от 10-ти до 21-ри Септември ето и линк за повече информация: http://www.bluegrowth.ugent.be/summerschool/

Кандидатът трябва да има завършено висше образование ( за предпочитане инженерна специалност).
Лятната академия е част от проект по Норвежкия механизъм EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment. Участникът, който бъде избран ще трябва задължително да се включи в последващи дейности по проекта, които ще включват разпространение в началото на следващата година с посещаване на училища и неправителствени организации за насърчаване на работните места в сферата на синята икономика( "Blue Economy").
Идеалният кандидат трябва да има познания по работа с Eвропейски проекти и програми като Еразъм+ и др. като също така има възможност да продължи през целия период на проекта до 2022г. да се включи в последващи дейности за разпространение на резултатите от събитията.
Кандидатстването става чрез изпращане на CV и мотивационо писмо до 1 страница защо искате да участвате? на адрес:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Всички разходи по проекта са покрити. Има такса за участие от 60 евро.
Краен срок за кандидатстване: 9-ти Юни 23:59