nadpissivt

Учител по английски език
Хелен Дорон Благоевград е школа по английски език за ранно езиково обучение, част от глобалната образователна група Helen Doron Educational Group. Методът "Хелен Дорон" е световен лидер в ранното езиково обучение, предоставяйки уникален подход и иновативни образователни материали за деца между 3 месеца и 19 години.


Нашата методология е весела и уникална. Ценностите ни се основават на толерантност и съпричастност, а екипът ни е изграден от вдъхновени и успешни хора. Методът "Хелен Дорон" работи успешно от 1985 година насам в над 35 страни по света и над 2млн. деца по света днес говорят английски благодарение на "Хелен Дорон". В България „Хелен Дорон” присъства от 2006 г., а в Благоевград школата отвори врати през 2017г. Световноразпространеният метод на обучение и постиганите резултати доведоха до изключителен интерес към курсовете по английски език в Хелен Дорон Благоевград и ежедневно в школата постъпват нови деца. Вече имаме нужда и от нов учител!

Изисквания към кандидата:
Любов към децата и перфектно владеене на английски език са единствените изисквания за започване на работа. Преди назначаване, учителят преминава през платено обучение, което гарантира професионалната му работа в бъдеще. Предлаганата работата е с граждански договор. Официалното работно време изисква провеждането на 2 занятия по английски език на ден с продължителност 60мин в 17:00ч и 18:00ч, като всяко занятие изисква допълнително време за подготовка. Времето за подготовка зависи изцяло от учителя.
Заплащането е 10лв на проведено занятие, с не по-малко от 6 часа ангажираност в седмицата.
Месечен приход:
6 занятия х 10лв = 60лв/седмица
8 занятия х 10лв = 80лв/седмица
Информация за контакт:
Искра Стоянова +359878383050
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.helendoron.bg