nadpissivt

Стажове, стипендии, конкурси (26 март - 1 април)
Стажове
Икономическият седмичник "Капитал" търси стажанти. Кандидатите за пролетната стажантска програма на медиата трябва да са студенти в икономическа специалност, да владеят английски език и да имат познания за работа с Excel. Избраните участници ще преминат обучение по журналистика и ще могат на да натрупат практически опит. След стажа има възможност и за постоянна работа в "Капитал". Крайният срок за кандидатстване е 2 април. CV и мотивационно писмо се изпращат на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

"Силвър Стар" търси стажант касиер за своя клон в "Мерцедес-Бенц" Пловдив. Кандидатите трябва да са бакалавър в III или IV курс или магистър, който се обучава по специалност счетоводство и контрол или релевантна, да работят добре с MS Office, да имат достатъчно теоретични познания в областта на финансите и счетоводството и да не се страхуват да работят с пари в брой. Стажът ще се провежда на непълен работен ден и е платен, а при успешно завършване на програмата има опция за удължаване или предлагане на трудов договор. Желаещите да кандидатстват трябва да изпратят CV и актуална снимка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 21 април 2018 г. За повече информация за позицията вижте Karieri.bg.

"Силвър Стар" обявява и стажантска позиция за автомонтьор за сервиз на леки автомобили "Мерцедес-Бенц" в клона си в Пловдив и стажант инженер за автобуси в София. Изискванията са кандидатите да се обучават в бакалавър III или IV курс по специалност, свързана с автомобили и автобуси, да имат базови познания в областта на електротехниката, да са мотивирани и да владеят английски и/или немски език. При подбора като предимство ще се счита предишен опит в сервизната дейност. Стажантските програми са платени и ще продължат от 3 до 6 месеца, а за кандидатстване е нужно да се изпрати CV и снимка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 21 април 2018 г.

"Силвър Стар" търси и стажант търговец на употребявани автомобили за своя клон във Варна. Кандидатите трябва да се обучават в бакалавър III или IV курс или магистратура по икономическа или техническа специалност, трябва да владеят добре английски или немски език, да са активни шофьори и да имат желание за развитие. За кандидатстване е нужно CV и снимка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 11 април 2018 г. Повече информация вижте тук.