nadpissivt

Предстоящото събитие,което ще се състои на  14 декември от 14.00 часа, УК 1, зала 102  е представяне на професионалните възможности, които програмата предоставя на участниците като се фокусира върху каузата, за която успоредно се работи за тази значима цел.
Мотивиран професионалист, който ръководи екип със значителен потенциал. Заедно си поставят високи цели и имат ясна визия как ще ги постигат в края на работния си ден, месец и година. Ежедневно са в ситуации, в които се предоставя възможност за усъвършенстване на знания, умения и нагласи.
Така можем да опишем 327 човека, завършили и настоящи учители по програма “Заедно в час” и всичките им ученици, в 80 училища-партньори на територията на България. Участниците в програмата мотивирано работят за значима цел - равния достъп до качествено образование на всеки ученик в България независимо от населеното място, в което отраства, кое училище посещава, независимо какви са финансовите възможности на родителите му.
Ако описанието отговаря и на Вашите представи за професионална реализация, заповядайте на представянето на програма “Заедно в час” и се запознайте с възможностите, които предлага на всички свои участници, независимо от бакалавърската им степен.
Събитието е безплатно, но със задължителна регистрация на: http://bit.ly/2ABNjmO.
Повече информация за мисията на програма "Заедно в час" можете да откриете на https://zaednovchas.bg/ или да се свържете с организаторите.
Събитието ще се проведе на 14 декември от 14.00часа в Учебен корпус 1, зала 102, ЮЗУ "Неофит Рилски".