nadpissivt

Стани бранд мениджър на "Заедно в час" за Югозападния университет, развивай професионалните си умения и участвай в социалната промяна!

Ти си амбициозен студент и искаш сам да определиш бъдещето си? Искаш да се развиваш, докато бъдеш част от страхотен екип и знаеш, че от теб зависи това да се случи? Готов ли си да се предизвикаш, да учиш, да правиш и да бъдеш част от промяната в България? Чакай, чакай – за какво става въпрос?

Заедно в час е една от най-активните неправителствени организации в страната и НПО на годината за 2014. Това си има своята причина – всички ние вярваме силно в едно нещо – начинът да променим България към по-добро е чрез образование и ние сме отговорни това да се случи сега.

Какво означава това за теб?

Като Бранд мениджър на Заедно в час, ти ще отговаряш за реализирането на маркетинговата ни кампания в университета ти и ще си лицето ни в него. Промотирайки възможностите, предоставяни от Заедно в час пред други студенти, ще можеш да развиеш уменията, които ще осигурят летящ старт в кариера ти.

Ние ти предлагаме да учиш на практика:

● Как се организират събития;
● Как се промотира бранд;
● Ще ти дадем свободата да реализираш собствените си идеи;
● Ще се научиш да планираш и да следваш целите си;
● Ще развиеш много умения - презентационни, за провеждане на маркетингови проучвания и анализ на данни, както и много други.

Какво ти трябва, за да се включиш?

Бранд мениджърите ни са амбициозни, отговорни, уверени студенти, които обичат да комуникират с различни хора. Те се възползват от всички възможности, за да повишат разпознаваемостта на Заедно в час.

За да станеш част от екипа трябва:

● Да имаш отлични комуникативни умения!
● Да си готов да излизаш от зоната си на комфорт и да учиш постоянно (ще ти се наложи, даже и да не си)
● Да си проактивен /имаш предприемачески дух
● Да отделяш между 5 и 10 часа на седмица

Ако искаш да работиш с нас и да станеш Бранд Мениджър на Заедно в час в твоя университет – пиши на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с кратко мотивационно писмо / видео и CV до 4.10.2017.