nadpissivt

Creative Shock

Creative Shock е конкурс за социални бизнес идеи за студенти от цял свят. Състезанието се провежда от 2011 г. Creative Shock привлича младежи от цял свят, за да ги запознае с концепцията за социалния бизнес, неговото прилагане и въздействие. Участниците трябва да разрешат реални проблеми, свързани с бизнеса, маркетинга и PR за социални предприятия и организации.
Състезанието се състои от 3 етапа:
По време на първия етап се

регистрират екипи от трима или четирима студенти или индивидуални участници. Те решават казуси от социалния бизнес.
По време на втория етап екипите трябва да създадат нискобюджетна маркетингова кампания за литовски или международни организации и да ги представят чрез кратки и уникални видеоклипове.
Последният етап ще се проведе в периода 30.11 – 03.12 в ISM University of Management and Economics, Вилнюс, Литва. 10-те най-добри отбори ще се състезават за голямата награда - 2000 евро и безплатни самолетни билети от Турските авиолинии за дестинация по избор. По време на третия етап ще бъде организирана и международна социална бизнес конференция със световноизвестни гост-лектори от сферата на социалния бизнес.
Как да участвате?
● Регистрирайте се индивидуално или създайте екип от 3-ма или 4-ма членове до 8.10.2017 г. 23:59 часа (източноевропейско време+ 02: 00) - За регистрация: http://creativeshock.lt/;
● Преминете през два предварителни кръга;
● Най-добрите 10 отбора ще бъдат поканени на финалите във Вилнюс в периода 30.11 – 03.12.2017 г.
http://creativeshock.lt/