nadpissivt

Oбявиxа cвободни poботни позиции в детcки гpадини в Благоeвгpад

Oбщо пет cвободни pаботни позиции cа обявени за yчители и помощник-възпитатели в детcки гpадини на теpитоpията на община Благоeвгpад. Позициите са публикувани на сайта на Регионално управление на образованието. Свободните работни места се обявяват поетапно, в зависимост от заявените нужди в съответните заведения.

Към момента документи могат да бъдат подавани

в Детска градина "Първи юни", където се търсят двама помощник-възпитатели и един учител. Срокът за кандидатставане е 25 август 2017 г. Свободни места са обявени и в Детска градина  Ν12 "Алени макове". Там се нуждаят от двама учители и един помощник-възпитател. Документи се приемат до 28 август. Кандидатите следва да отговарят на нормативните изисквания. Важно е да се знае, че документите се приемат в съответната детска градина, а изборът ще бъде извършен от директорите на детските градини.

По разпореждане на кмента д-р Атанас Камбитов, подборът на учители и помощник-възпитатели следва да бъде направен изключително прецизно. Целта е да бъде осигурена максимално добра грижа за най-малките от професионално подготвени педагози и други специалисти.

Следващата седмица ще бъдат оповестени позиции и за други детски градини.