nadpissivt

Академия за предприемачи

    Академия за предприемачи стартира за първи път в Благоевград.
    Започва в края на март и завършва в края на юни 2023 г.

    Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE, ще бъде открита в Благоевград на 23. 03 2023 г.
BASE e проект на Фондация „Америка за България “ и Съвета на жените в бизнеса в България и е подкрепен от Община Благоевград. BASE представлява иновативен курс за обучение, който е напълно безплатен за желаещите и включва както теоретични, така и практически занимания.

    Програмата BASE има за цел да насърчи хората да инициират свой собствен бизнес, или ако вече имат собствена предприемаческа дейност, да я доразвият и разширят. По този начин се стимулира цялостното подобряване на бизнес средата в региона. Освен умения за построяване на основите на бизнес, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес план на участниците, който ще бъде оценен от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

    Завършилите успешно курса получават сертификат от Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България.
Бизнес Академията за предприемачи ще стартира на 23 март /четвъртък/ от 17,30 ч. в залата на Общински съвет Благоевград .

Заявки за записване могат да бъдат подавани на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
от 27.02 2023 г. до 17.03.2023 г. и на телефон: 0894 656 130.

Препоръчително е да се направи и връзка по телефон, поради възможни проблеми с електронния адрес.


КЪДЕ СЕ ПРОВЕЖДА: Благоевград в залата на Общински съвет
КОГА: Всеки четвъртък от 17:30 до 20:30 ч.

ОРГАНИЗАТОР
Съвет на жените в бизнеса в България
За повече информация: https://baseprogram.bg/zapishi-se/