nadpissivt

Tech Breakfast: Ядро, общество и мрежа с Шнайдер Електрик


Утре, 27 октомври от 10:30 ч. - онлайн
Искате ли да сте част от нещо ново, заредено със стойност и насочено към бъдещето?
Включете се на първата по рода си тех закуска “Ядро, общество и мрежа”

Tech Breakfast vision

Екипът на Шнайдер Електрик Ви кани на онлайн среща, специално подготвена за научното ядро на България в насока технологии и иновации.

Нашата по-голяма цел е да работим за икономика и общество на развитието и да изградим устойчива, споделена мрежа от потенциални партньори и таланти.
Очаква Ви вдъхновяваща панелна дискусия, в която ще вземат и дават думата представители от образованието, бизнеса, подкрепящи организации и двигатели на промяната.
Екипът е подготвил актуални теми и съдържание, които ще представи в поредица от технологични събития.

Присъединете се към виртуалната закуска утре, 27 октомври от 10:30ч, за да сте сред първите, които ще научат какво следва в дигиталния календар на Шнайдер Електрик, съобразен с академичната година.


Регистрирайте се и гледайте онлайн :


https://go.schneider-electric.com/BG_202210_Tech-Breakfast_Token-LP.html?source=Webinar&sDetail=BG_202210_Tech-Breakfast_bFO

За Schneider Electric:
Целта на Schneider е да даде възможност на всички да се възползват максимално от енергията и ресурсите на планетата за постигането на напредък и устойчивост за всички. Ние наричаме това Life Is On.
Нашата мисия е да бъдем вашият дигитален партньор за устойчивост и ефективност.
Ние управляваме дигиталната трансформация чрез интегриране на водещи в световен мащаб процеси и енергийни технологии, облачни платформи, контрол, софтуер и услуги през целия жизнен цикъл за осъществяването на интегрирано управление на компании, домове, сгради, центрове за данни, инфраструктура и промишлени сектори.
Ние сме най-локалната от глобалните компании. Поддръжник сме на отворените стандарти и екосистемите за партньорство, които приемат и се вдъхновяват от нашите споделени смислени цели и ценности за приобщаване и овластяване.
www.se.com