nadpissivt

Инженерната академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023

Удължава се срокът за кандидатстване за Инженерната академия на „R&М България Производство“ 2022 – 2023

Кандидатите могат да подават документи за платения стаж до 31 август.
„R&М България Производство“ (Райхле и Де-Масари България Пръдакшън), част от швейцарската компания Reichle & De-Massari, водещ световен производител на високоефективни и иновативни продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни, продължава да набира кандидати за четвъртото издание на стажантската си програма „Инженерна академия“ 2022 – 2023.

В пика на летния сезон екипът на компанията взе решение да удължи срока за кандидатстване до 31 август, с което дава шанс на инженерните таланти да подготвят на спокойствие документите си.

Стажът продължава една година, като стартира през септември 2022 г., и ще се провежда в производствената база на компанията в София, ул. „Резбарска“ 1е, кв. „Хаджи Димитър“.

Краен срок на кандидатстване – 31 август 2022 г., като студентите могат да го направят като последват линка https://www.jobs.bg/job/6415711 или изпратят актуално CV на английски език на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като опишат своите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,

както и на тел. +359 878 52 00 12.

Inj. akademiq