nadpissivt

Международен конкурс по програмиране Proggy-Buggy
DataArt ви кани да вземете участие в новото издание на забавния международен конкурс по програмиране Proggy-Buggy, който тази година ще се проведе на 25 май.

Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

Могат да се включат студенти, разработчици, QA специалисти и всички хора, които имат представа как се пише код, знаят какво представляват „конзолни приложения“ и „стандартни входни/изходни потоци“ и обичат да решават нерешени проблеми.

Както и при предишните издания на конкурса, участниците трябва да решат 13 алгоритмични задачи за 42 минути. Решението на всяка задача е конзолно приложение, чийто изходен текст трябва да бъде изпратен на сървъра за проверка, използвайки някой от програмните езици от падащ списък. Възможните езици са C, C++, Free Pascal, Java, Mono C#, Python, Ruby, PHP и JavaScript.

Това пролетно издание на състезанието предвижда и следните по-опростени правила:

Само индивидуални регистрации (без възможност за участие в отбори)
Категории „Професионалисти“ и „Начинаещи“.
Състезанието ще се проведе на английски език
Победителите ще бъдат наградени, ако се класират на 1-во, 2-ро и 3-то място в своите категории, както и при победа в допълнителните категории.

Решенията ще се проверяват автоматично на един сървър за всички участници, така че резултатите ще могат да бъдат обявени бързо.

Победител ще бъде участникът, който реши максимален брой задачи за най-кратко време.

Участниците ще се нуждаят от:

Лаптоп
Стабилна мрежова връзка.

Започваме на 25 май в 18:00 ч.

Линк към:

FB събитието: https://www.facebook.com/events/327491086151932 (на английски език)

Описанието на събитието на нашата уеб страница: https://dataart.bg/events/sofia/proggy-buggy-towel-contest-2022/ (на български език)